páči sa mi to niekde kde to má byť pekné...švédske stoly oslavy a také...inak je to také pominuteľné umenie...ale myslím, že takmer každý to už určitým spôsobom skúšal... okrajovanie jablka s čo najdlhšou šupkou, alebo zemiakové razítka
Carving je waaw, no vidam ho len v hoteloch, ale v beznej domacnosti to moc asi nefrci, mozno tak vynimocne Silvester, oslava . . . no u nas doma by sa s tym nikomu hrajkat nechcelo.
@matheusko no áno len v hoteloch, veď doma by ti to bolo na nič sa kukať na pekne vyrezané ovocie, keď ho aj tak hneď zješ...to je aj tak len na dekoráciu...:d takže ako si povedal len pri výnimočných situáciách
osobne si nemyslím, že je to umenie. umením to bolo, keď to niekto vymyslel a prišiel s niečím novým. teraz je to už len "napodobňovanie" niečoho, čo bolo nápadité.
nehovorím, že to je škaredé a nepodceňujem to, ale niekto musí prísť aspoň s nejakou myšlienkou v rámci tohto, aby sa to znova dalo nazvať umením.
Ooo, heeej, Ty kokso . Kedysi som robila take jablka, ale tam boli iba plosne inicialy a tak - proste onicom. Ale chcela by som rozhodne skusit aj nieco "vacsie" v buducnosti.
PS (pre ludi, co PO PRECITANI ZADANIA uverejnili obrazky s TEKVICOU): Tekvica je zelenina, nie ovocie
PS2 (pre autorku a jej vysvetlenie Carvingu): Ale ludom s tekvicami je nutne sa ospravedlnit, nakolko to ZADANIE bolo nepresne, nie oni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no ja ako ešte ani neviem... stále to naša učitelka odkladá... ale myslím že budem dosť trpezlivá..lenže neviem či mi to pôjde
P.S.: Carvingove lyze ma vacsina ludi
Ja konkretne Freestylove & Freeridove.
nehovorím, že to je škaredé a nepodceňujem to, ale niekto musí prísť aspoň s nejakou myšlienkou v rámci tohto, aby sa to znova dalo nazvať umením.
PS (pre ludi, co PO PRECITANI ZADANIA uverejnili obrazky s TEKVICOU): Tekvica je zelenina, nie ovocie
PS2 (pre autorku a jej vysvetlenie Carvingu): Ale ludom s tekvicami je nutne sa ospravedlnit, nakolko to ZADANIE bolo nepresne, nie oni.