@blacktears isto sa tam vzdy najde skupina pre ktoru by som tam isla ..minuly rok som tam sla hlavne kvoli FOH ,nakoniec tí ma najviac sklamali a uzila som si najviac SYT ,ktorych som ani nepoznala takze...berem to ako new skusenost ..nie vzdy poznam vsetky skupiny co tam vystupuju..., a vela krat ..mp3 songy zneju hrozne pricom v real je to "dobrodruzstvo" ..
Papuča fest za 9€ =D .. nemam chut drbnut 69€ za Pohodu.. nemam 122€ na Novarock.. na Rock For People su vrcholne picoviny.. tak co ine mi zostava.. Rock Pod Kamenom je 10 hodin cesty do Sniny a naklady na cestu + listok je 56€..cize nic..ale skoda.. je tam Sonata Arctica a Guano Apes + Divokej Bill
ach kurva, aj ja chcem ísť na brutal, a zase pojdem do piče, každý rok si hovorím, že na ten budúci pojdem...a na topfest sa zatial oplatí len kôli kabátu
@hellium pocul som picung na ten festival od ludi, co tam boli.. vraj je tam bordel, ozrate deti vsade, stages totalne od seba a trva 45 minut kym sa cez vsetkych ludi dostanes na druhy stage a nic nestihas.. hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
beeFree
Grape a RfP možno.
Ináč Let it Roll a ďalej sa uvidí.
a možno aj Top Fest
inak neviete niekto či je minikvas?
Nie, Minikvas nebude
Ale organizátor(alebo spoluorganizátor) minikvasu má prsty vo všeličom, napríklad aj v tomto: » www.papuca.sk/program...
najradšej by som ale išla na Frequency, lebo majú Foo Fighters
Papuča festival, nie Meliškova krčma
Šak pome, od 18.4. sa predávajú lístky za 9E