no... na roky to počítam... keď neberiem do úvahy takú tú "vatu", ktorá je na vyplnenie voľného času a tak... teraz je to (tak definitívne) cca rok+mesiac+-pár dní...
u mňa je ťažko definovateľné kedy sa ten vzťah naozaj rozppadol a keby som toho dotyčného prestala ľúbiť... ale na moje prekvapenie dosť krátko na to som začala chodiť s iným, dokonca ho aj ľúbiť... asi preto, že už som s ním predtým niečo mala.. a vedela som, že sa nesklamem.. no a v konečnom dosledku mi to bolo uplne na kokot...
no ja som bola vo vzťahu a to povestné druhé zaľúbenie prišlo v jeden večer, stačil jeden pohľad môj a jeho a nechala som tak prvý vzťah... a do toho prvého som sa zamilovala počas vzťahu...
@sugy1 hej viem ze nezapadam lebo nesom kokotsky egoista mysliaci len sam na seba .... a tiez ze ked som s jednou babou nezacinam si vztah s dalsou este pocas toho prveho .... potom na mna ludia pozeraju jak na divneho ... ale nic to, uz som si zvykol
@rothschild zle si pochopil s vtedajsim priatelom sme polroka chodili uz len tak akoze vkuse hadky ziadne pohladenie,a s terajsim sme boli len kamarati vtedy nechodila som s dvomi naraz svedomie by mi to nedovolilo..takze tak
myslim si,že to tak nie je.zalezi to od danej situacie.takze troska zmen svoj nazor.niekto sa s niekym rozijde a stale je tam ten jeden ktoreho to "prestalo bavit" a trpi tym ten druhy,ktory nechcel,aby to tak skoncilo.
takze si myslim,ze dievcata niesu ku*** pretoze asi mali dovod to ukoncit a to,ze sa po case nasiel niekto,kto bol "lepsi" tak to uz je nieco ine.ale nemyslim si,ze vyraz ku*** je spravny to asi ten chalan sa spraval ako k****
a inac,polrok a viac...aspon teraz v tomto pripade
vyše 2 mesiacov .. a prišlo to úplne nečakane.. nikoho som si nehľadala a ešte som aj vravela že nikoho nechcem a potom som ho zbadala a už som vedela že sama nebudem .. ale dokedy nám to vydrží som sama zvedavá keďže sme od seba vzdialený vyše 110 km
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@rothschild už len z toho mena mi je zle
BTW : nemalo by sa dať zalúbiť iba raz ? Samozrejme nepočítam 13-ky tie sa zaľubia každý tyždeň .
ako inak by si to ty nazval, keď ťa jedna baba nechá a o nejaký čas sa nájde iná, ktorá sa pre teba stane zrazu stredom vesmíru?
fotku som si sem nedal preto, lebo si na tolko vazim to ako vyzeram, ze nedovolim aby na mna kukali individua z birdzu
to si vrav vieš komu..
dvakrát či třikrát to ne i jednou je dost.
myslim si,že to tak nie je.zalezi to od danej situacie.takze troska zmen svoj nazor.niekto sa s niekym rozijde a stale je tam ten jeden ktoreho to "prestalo bavit" a trpi tym ten druhy,ktory nechcel,aby to tak skoncilo.
takze si myslim,ze dievcata niesu ku*** pretoze asi mali dovod to ukoncit a to,ze sa po case nasiel niekto,kto bol "lepsi" tak to uz je nieco ine.ale nemyslim si,ze vyraz ku*** je spravny to asi ten chalan sa spraval ako k****
a inac,polrok a viac...aspon teraz v tomto pripade