celulitídu jak sviňa snáď aj na čele, po pôrode strie a vyťahané cecky, jazva na bruchu od noža (fight s cigáňmi) a nejaké tie dve-tri kerky z väzenia.
mam dost velke znamienko na ramene, ale pri urcitom uhle ho nevidno ale tak.. aj cez rok mi robi problemy, nielen cez leto, ale uz ho konecne budem mat prec...
Hmm, ja si s toho veľa nerobím... Celulitídu má v dnešnej dobe už asi naozaj každá, netreba si tým zaťažovať hlavu a snažiť sa ju silou mocou čo najrýchlejšie odstrániť, niektoré jazvy mi je vidieť i v zime, strie mám a znamienko ktoré by mi prekážalo nemám :p
@mielikki výnimka potvrdzujúca pravidlo *malý rýpací čert poletujúci v hlave* alebo keby ju mal hidleston, i tú istú ako potter, aj na čereve tak sa mi lúbi
ani neviem, že by som mala dáku celulitídu či strie som si vedomá neni, jazvy tiež nie, ale mám také mega materské znamienko pod ritou,ale je mi to jedno .. a vďaka minuloročnému válaniu v tráve aj také hnedé flaky, kt. nemiznú, dáka hnusná tráva a to ma troška serie, lebo sa mi to nepáči,ale inak šuma fuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
keby som aj niekam isla v plavkach, tak tak aby mi nebolo vidiet stehna (chcela by som take kratasy) cize len tu jazvu a za tu sa nehanbim ani trosku
tie cudzie chlípnicke, žiadúce pohľady ľudí ma veľmi znervozňujú ...........filip