Chcem tak veľa keď chcem aby so mnou priateľ trávil viac času?
Priateľ pracuje v zahraničí, ja ešte chodím na VŠ, niekedy je preč mesiac a príde na týždeň domov, niekedy pride po 6 tyždňoch na 2 domov, teraz napr. bol preč 2 mesiace a prišiel
Ale teda, tema na jednotku teraz ti vadi ze ta nepretiahol alebo ako tomu rozumiet? Kedze vidavat sa vidavate. A kazdy druhy den? Ked pride na dva dni domov tak musi za ten druhy logicky natlacit kamaratov a rodinu do jedneho a ty si stazujes? O_o
Dalsia moznost je ze sa iba chvalis ze uz mas frajera rok a pol
@momoglamorous@antifunebracka pokial je mesiac prec a tyzden doma a za ten tyzden sa vidia 3-4 razy, tak pokial viem dobre pocitat, vychadza to 3-4 razy za mesiac a tyzden co je 3.5 krat za 37 dni a teda to vychadza ze sa priemerne vidia kazdy 10,57. den
@hoperpohroma ja som to brala bez ohladu na to, ako casto sa vracia domov...aj keby som bola v takej istej situacii, neviem si predstavit, ze by sme mali byt stale spolu, vadilo by mi to, nemam rada, ked vidavam tych istych ludi prilis casto
@ygor teraz je doma na tri týždne, tak by som to asi nevzťahovala doslovne aj na henten jednorázový prípad, kedy tu bol dva dni. A ako tomu rozumieť napísala dosť jasne: "A mne sa to zdá málo, ja by som s ním najradšej bola stále."
@momoglamorous podla mna je celkovo blbost mat takyto vztah ak to nevyhovuje obom stranam.. proste ked dievca citi potrebu byt s nim castejsie tak je to blbost.. a ja by som vzdy uprednostnila priatela pred kamaratmi.. s kym chcem zit, mat rodinu? no s kamaratmi asi nie.. najlepsie riesenie je ked je priatel aj kamarat a vyriesene.. ale narocne
@salonka2022 podla toho jak tu niektorí ludia pisu ... no neviem ... vyjadrenia typu: ja by som sa nemohla s priatelom vidiet tak casto a podobne ... lebo nerada vidim casto tie iste tvare ..... ved sakra ked sa s niekym lubim tak chcem byt spolu den a noc alebo ? ... asi som staromodny .... cim dalej tym viac ludi sa mi zda ze su egoisti aj co sa tyka veci vo vztahu ... to jest myslia len na seba ... osobne mi je z toho trendu na grc ... a takí ludia su pre mna moralne bahno .......... co sa tyka teba .... neviem hladaj kompromis, musis vediet co chces .... napr najdi si dajakeho od vas z mesta/dediny ... co je furt doma, bude mat na teba kopec casu atd ... ale nebude mat ani na to aby ta zavolal na kofolu .... alebo maj toho co mas ... v zahranici asi slusne zarobi ... ale zase je stale prec a este aj ked je tu sa ti podla teba venuje malo .... tak neviem .... kazdy by chcel mat idealneho partnera .... len to neni az take jednoduche ho najst ....
ľudia vo vzťahu, akoby keď spolu môžu byť každý deň, ich to omrzí, a keď nemôžu byť spolu tak často, tak just chcú... a podľa mňa vidieť sa každý druhý deň je až až, každý ma predsa svoj vlastný život, rodinu, svojich priateľov, ktorých chce pozrieť, keď už príde domov po takom čase ... človek by si mal určite uvedomiť, že sa netočí všetko len okolo vzťahov lásky atď a okolo jeho zadku.. sú aj iné veci, a tie tiež nejaký čas zaplnia... človek by si mal vážiť, že sa mu ten druhý venuje každý druhý deň, a nie hovoriť, že to je málo ... niektorí sa dajme tomu môžu vidieť raz do roka a iba raz, tak čo majú robiť takíto ľudia ...
To je o tom, ako si to kto vie zariadiť. Či považujeme to, čo dokáže "vyžmýkať" zo svojho naprataného času za niečo výnimočné, alebo potrebujeme, aby bol stále len pri mne, pri mne a pri mne a pri nikom inom, aby sa venoval len mne aj keď nemôže...už si sa s ním na túto tému niekedy rozprávala, ako sa dohodnúť, ako to zariadiť? Lebo ja nerozumiem, kde je problém. Veď v kontakte môžete byť, aj keď nie je práve doma, ale pracuje alebo ako...a potom keď príde a budete spolu každý druhý deň tak si budete cennejší, a viac sa na toho druhého tešiť...alebo tu ide o sex, do toho sa ja hrabať nebudem...ale podľa mňa by sa v každom vzťahu dvaja mali dohodnúť ako by to malo fungovať, aby to obom vyhovovalo.
@die ked take nieco nechapes, tak nemaj radsej ani vztah ide o to, ze by ste si mali rozumiet, mat spolocne zaujmy, vediet sa normalne pozhovarat, ako to bezne robia kamarati a ked je v tom fyzicka pritazlivost, tak sa da hovorit aj o vztahu
ty by si chcela niekoho, len na jedno? alebo len kvoli pritazlivosti, ze by ste sa ani nemali o com rozpravat? v tom zmysle ja vnimam partner=v prvom rade kamarat
Ja by som nemohla mať takýto vzťah, asi by som to nezvládla...
´´Teraz je doma už tretí deň a ešte sme nemali ani sex, nemali sme síce súkromie, stihla som ho spraviť len ústami ale to mu vôbec po tých dvoch mesiachoch nechýbam?´´
Jemu to neprekáža že sa niekedy aj 2 mesiace nevidíte ? Keď som si to prečítala, hneď ma napadlo že si tam preťahuje jednu za druhou. Nič v zlom...
Asi by si to viac mala riešiť s ním , porozprávať sa a nie to sem písať, to nepomôže . Oni si tu aj tak budú trepať svoje a nikto ti skoro nič normálne nenapíše.
inak plne súhlasím s @rothschild ... asi budeme staromódny obaja
Niekedy nevydalo ani raz za tyždeň poriadne smsky napisať s mojou a to sme mali čo by kameňom dohodil ale deň ma len 24 hodin stale asi preto už je možne nazvať ju byvalou
@momoglamorous to je dobra hlupost skor ty nemaj vztah ked pises die take kraviny priatel a kamrat je nieco rozdielne...a neviem kde si nabrala definiciu priatela, ako tvora ktory je pritomny iba pre fyzicke potesenie resp rozoznavas dvoch priatelov aj eden je toto a druhy je aj kamrat to skor ty mas pomylene ked si s niekym len spala tak to ais nebol tvoj skutocny priatel
@momoglamorous no v mojom chapani je moj priatel predurceny si so mnou rozumiet.. cize vsetko toto je obsiahnute uz v tom ze je priatel a nikdy by mi nenapadlo to nejak spajat s kamaratom lebo ja s mojimi mam chabe,takmer ziadne vzahy .. len som chcela vediet ze ako to beru ludia tuto, cize sme sa len nepochopili
@kalbun vobec nechapem, o com teraz pises .__. ja som napisala, ze ked chce niekto plnohodnotny vztah, tak partner by mal byt aj nieco ako najlepsi kamarat, samozrejme, ze je ine, ked je niekto iba kamarat
@die tam ide o to, ze bud mas kamaratov a nie je to nic viac, to je jedna vec, ale podla mna by mal taky normalny vztah vzniknut z kamaratstva...take vztahy,z e pozname sa 2 dni a je to velka laska, skoncili presne tak rychlo ako zacali
@momoglamorous stale porovnavas kamarata a partnera...alebo pracujem so slivami priatel a kamarat...ale ved pochop na opis priatela snad nepotrebujes slovo kamarat ..jednoduchsie ti to neviem vysvetlit :-
@kalbun neporovnavam, kamarat je kamarat, priatel je priatel, vztah si predstavujem s osobou, ktora je zaroven aj dobrym kamaratom, aby sme si predsa rozumeli
@momoglamorous potom logicky mi pises ze priatel je clovek co ma hodnoty ako kamarat a navyse tam je len ta fyzicka pritazlivost ? nodobre... sice si nepochopila kam som to chcel viest ale nevadi ....mozno v inokedy nadnes to vzdavam
@momoglamorous viac menej narovinu som to napisal urcite v 38 .... keby ze sa mi nechce spat tak sa s tebou preveriem este aj kde je potom podla tvojej poslednej uvahy resp nasej spolocnej kamaratsvo s vyhodami...ved vies...lebo to je uteba asi regularny vztah.. lebo cex tam mas fyzicku pritazlivost...zvycajne teda mas
To fórum si snáď nemohla myslieť vážne bude to bolieť ale musím ti to napísať, si hlúpa a tvoj priateľ veľmi vychcaný, nebudem ti nič radiť lebo v tomto prípade to aj tak nemá absolútne zmysel. Ak ťa to uteší tak si prečítaj pár komentárov a pochopíš, že nie si na tom tak zle sama.
Bezkonkurenčne "najlepšia" veta Birdzu: "Teraz je doma už tretí deň a ešte sme nemali ani sex, nemali sme síce súkromie, stihla som ho spraviť len ústami ale to mu vôbec po tých dvoch mesiachoch nechýbam?"
@kalbun ty musis byt strasne domyslavy clovek ziadne friends with benefits som nespominala a som proti podobnym veciam…mam poocit, ze ked poviem kamarat,tak uz v tom kazdy vidi toto >_
Neviem si predtaviť byť so samčekom každý druhý deň... my už spolu žijeme a keď si predstavím, že by to malo byť takto... ale zas môjmu bývalému bolo jedno, aj keby ma nevidel mesiace
A na margo Tvojho problému-každý vzťah je taký, aký si ho tí dvaja urobia.
V prvom rade vo vzťahu musí fungovať komunikácia. Takže by som sa na tvojom mieste s priateľom podelila o svoje city a názory. Najhoršie je si začať veci domýšľať a "dokresľovať" tak, ako sa nám zdá, že by to mohlo byť správne. Radšej sa s ním otvorene porozprávaj. Neber do úvahy to, čo tu niektorí písali, pretože nikto do vášho vzťahu nevidí tak dobre, aby mohol robiť nejaké závery. Ja som s mojim priateľom tiež rok a pol a vidíme sa spolu takmer každý deň. Nie je na tom nič nepochopiteľné...veď keď spolu môžeme byť a sme spolu radi, tak to treba využiť, kým sa dá. Keď prídu povinnosti, budeme spolu predsa menej...takže chápem, že ti je každý druhý deň málo. Čakáš na neho niekedy aj 2 mesiace, a potom chceš využiť ten čas, ktorý zostáva do jeho ďalšieho odchodu. Správaš sa ako normálna zaľúbená žena. Otázne je, či aj on má potrebu byť s tebou každý deň alebo mu to vyhovuje tak, ako je to teraz...práve preto odporúčam úprimný rozhovor.
A čo sa týka tej dilemy kamarát vs partner - riešite kraviny, ľudia. Pre mňa je môj partner aj najlepším priateľom a nie, nie je to tak vo všetkých vzťahoch. Poznám viacero žien, ktoré svojmu partnerovi nepovedia to, čo povedia svojej kamarátke...a takisto to platí aj pre mužov. Svojim kamarátom povedia, čo im vadí vo vzťahu, ale pred svojou partnerkou o tom mlčia. Práve preto je môj partner aj mojim najlepším priateľom, pretože som mu ochotná večer zopakovať všetko, čo som povedala pri čaji svojej kamarátke, napriek tomu, že sa to týkalo niečoho, čo jemu nemusí byť príjemné. A platí to aj opačne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
my sme spolu skoro kazdy den a to ani nemusi byt na mesiac prec.. podla mna je to hrozne takto malo byt spolu, ja by som zomrela
*facepalm*
nechcela by som ta za priatelku, kebyze som chalan
Ale teda, tema na jednotku teraz ti vadi ze ta nepretiahol alebo ako tomu rozumiet? Kedze vidavat sa vidavate. A kazdy druhy den? Ked pride na dva dni domov tak musi za ten druhy logicky natlacit kamaratov a rodinu do jedneho a ty si stazujes? O_o
Dalsia moznost je ze sa iba chvalis ze uz mas frajera rok a pol
len mne sa to zda malo?
ale tak raz za 11 dni neni vela skutocne, ale da sa. ale je to tazke. musite o tom pokecat
ty by si chcela niekoho, len na jedno? alebo len kvoli pritazlivosti, ze by ste sa ani nemali o com rozpravat? v tom zmysle ja vnimam partner=v prvom rade kamarat
´´Teraz je doma už tretí deň a ešte sme nemali ani sex, nemali sme síce súkromie, stihla som ho spraviť len ústami ale to mu vôbec po tých dvoch mesiachoch nechýbam?´´
Jemu to neprekáža že sa niekedy aj 2 mesiace nevidíte ? Keď som si to prečítala, hneď ma napadlo že si tam preťahuje jednu za druhou. Nič v zlom...
Asi by si to viac mala riešiť s ním , porozprávať sa a nie to sem písať, to nepomôže . Oni si tu aj tak budú trepať svoje a nikto ti skoro nič normálne nenapíše.
inak plne súhlasím s @rothschild ... asi budeme staromódny obaja
Držím vám palce.
@die tam ide o to, ze bud mas kamaratov a nie je to nic viac, to je jedna vec, ale podla mna by mal taky normalny vztah vzniknut z kamaratstva...take vztahy,z e pozname sa 2 dni a je to velka laska, skoncili presne tak rychlo ako zacali
-,- proste priatel je hodnota sama osebe...
Bezkonkurenčne "najlepšia" veta Birdzu: "Teraz je doma už tretí deň a ešte sme nemali ani sex, nemali sme síce súkromie, stihla som ho spraviť len ústami ale to mu vôbec po tých dvoch mesiachoch nechýbam?"
A na margo Tvojho problému-každý vzťah je taký, aký si ho tí dvaja urobia.
vieš si predstaviť svojho priateľa ako otca svojich detí?
A čo sa týka tej dilemy kamarát vs partner - riešite kraviny, ľudia. Pre mňa je môj partner aj najlepším priateľom a nie, nie je to tak vo všetkých vzťahoch. Poznám viacero žien, ktoré svojmu partnerovi nepovedia to, čo povedia svojej kamarátke...a takisto to platí aj pre mužov. Svojim kamarátom povedia, čo im vadí vo vzťahu, ale pred svojou partnerkou o tom mlčia. Práve preto je môj partner aj mojim najlepším priateľom, pretože som mu ochotná večer zopakovať všetko, čo som povedala pri čaji svojej kamarátke, napriek tomu, že sa to týkalo niečoho, čo jemu nemusí byť príjemné. A platí to aj opačne.