no ked nad tym rozmyslam, tak je to vlastne horsie ako sa zda.. kedze tam sice mozes zavolat a dobre ich sprdnut ale to ti uz nepomoze, casopis je uz vydany.. svine su to
no ved.. a co teraz poslem skole ked je to podmienka prijatia? robim co mozem, dokonca so strasnym nadsenim ake som asi v zivote este nemala a teraz tato rana pod pas
no ja pravze vobec neviem, co sa stalo, lebo mi nikto neodpoveda..tada sefredaktor. takze musim cakat, co sa vlastne stalo a to ospravedlnenie ziadat budem, ja sa nenacham pripravit o svoju pracu, a hlavne ked to potrebujem..do konca aprila, lenze vies, je to mesacnik.. aj teraz mal 3-tyzdnovy sklz a hlavne po tejto skusenosti viem, ze sa uz na nic spoliehat urcite nemozem tak ako som sa spoliehala na toto.
hm, zaujímavé, že sa chystáš na žurnalistiku a až teraz si začala robiť články... čo už, jednoznačne ti držím palce... to mi pripomína, žeby som sa mala poobzerať po tých svojich, čo som niekam odložila, nech nestresujem pred prijímačkami
Bosorka221, áno treba, pretože je to určitým spôsobom "talentová skúška" (aj keď len dokladáš materiály o svojej predchádzajúcej činnosti)... keďže na žurnalistiku sa robia prijímačky z NOS, jazyka a všeobecného rozhľadu, tak si potrebujú vyselektovať ľudí, ktorí vedia písať, ktorí vedia, o čom asi približne žurnalistika je a sú si viac menej istí, že je to práve to, čo chcú robiť.
Mimo iné, blogy ako články neberú, treba mať uverejnené články, ktoré boli vytvorené "pod dozorom" šéfredaktora... jednoducho niekoho, kto si stanovil podmienky a usmerňoval ťa...
noo ja mam v plaane.. ale tak este mam rok casu.. a myslis, ze bude stacit, ked budem nieco pisat, len do nasho skolskeho casopisu?, ci mam skusit rovno regionalne noviny (teda aj to sa daa.. len nejak sa mi moc do toho nece
ak velmi chces, neviem ci ti to pomoze, ale ak chces skus napisat clanky pre birdz (ak budu dobre, radi ich zverejnime pod tvojim menom)... napis tajnu spravu na nick ANDY ak chces...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
uz ho bohuzial mam
aj tam uverejnena je.. ale pod inym menom.. preto ma netesi ze to mam v rukach
a jakto že tam dali to iné meno? naschval či sa len pomýlili?
vsetko teraz vidim cierne, ale dufam, ze mi odpisu a vsetko sa nejak napravi..
mozno nic nejde bez prekazok..
ale na tej skole mi zalezi.. nechcem aby mi to pokazili cudzi ludia
robim vsetko preto, aby sa mi to podarilo, a teraz sa mi to ma pokazit? nemozem to nechat tak
dakujem velmi pekne, za podporu
Bosorka221, áno treba, pretože je to určitým spôsobom "talentová skúška" (aj keď len dokladáš materiály o svojej predchádzajúcej činnosti)... keďže na žurnalistiku sa robia prijímačky z NOS, jazyka a všeobecného rozhľadu, tak si potrebujú vyselektovať ľudí, ktorí vedia písať, ktorí vedia, o čom asi približne žurnalistika je a sú si viac menej istí, že je to práve to, čo chcú robiť.
Mimo iné, blogy ako články neberú, treba mať uverejnené články, ktoré boli vytvorené "pod dozorom" šéfredaktora... jednoducho niekoho, kto si stanovil podmienky a usmerňoval ťa...
a zaujimave je, ze pod moju pracu podisali chlapa, ale nechali to v zenskom rode, tak ako som im to ja poslala!!
aj ty ides na zurnalistiku?
uz "len" spravit prijimacky
ak mi to tento rok nevyjde, tak sa o rok stretneme
a ty?
dočkala som sa ospravedlnenie, a pride aj oprava chyby v buducom cisle