v metre ked idem tak citam London Evening Standard alebo Metro noviny, sem tam nahodou ked sa mi dostanu do ruk Timesy alebo Guardian. A vacsinou idem doradu a co ma zaujme to si precitam
@chevro prečo? Si myslíš, že všetko čo som vymenovala stojí za nič? Napr v Mojej psychologii píšu články odborníci a vždy ho prečítam celý, aj inokedy...
@interrupcio a ked nemáš možnosť byť toľko na internete a čítať si časopisy na nete? Napr ja čítam u doktora, v buse, vo vlaku, pri čakaní na ľudí a tak dále.
@vasevelicenstvo reklama tu vždy bola aj bude, nezabránime tomu, a niekedy je reklama aj dobrá nie vždy len na škodu, že zaberá miesto a čas ľudí...
@pandoraa ano reklama tu sice bola a bude a su tam urcite zaujimave clanky ktore sa snazia ludom urcovat trend a ukazovat co je spravne... no preco platit za citanie reklamy ? Odbornici sice mozu mat zaujimave clanky avsak ties su casto zaplateni konkretnou firmou na ktorej vyrobky ta nasmeruju...
@chevro ze horsie casopisy si ani kupovat nemoze...12€ je podla mna za to vela...to by som si ich radsej nechala a kupila si nieco uzitocne......ja si casopisy nekupujem...ale sem tam si v obchode nejake prelistujem...inak mam doma peknu kopku PC REVUE a DIGI REVUE uz ma to omrzelo
evu si scharakterizovala uz ty sama, cize kupovat si nieco iba zo zvyku mi nepride all right
emmu a la femme ma moznost pravidelne vidiet, cize to nieje iba dojem, ktory by som zvalil na cislo, ktore im nevyslo, nenajdem v tom casopise takmer nic uzitocne, osobne by som vyuzil max par stran, co je par %, a za tu cenu mi to nestoji
moju psychologiu obcas zazriem v PNSke, vyzera to asi najschopnejsie z toho vyberu
a vsetky co obsahuju novy cas v nazve, obsahuju stranu-dve uzitocnych info, v denniku je to cast sportu + pocasie, v inych cas-ovych periodikach su uzitocne mozno nejake user rady a najvyssi podiel bulvaru/neuzitocnych veci
ale vsetko je to moj osobny nazor, pre mna je absolutne neretabilne si nieco z toho kupovat, a ani nie koli cene(ktora nie je beztak mala), ale obsahu vyuzitelnych info
@zemiak42 žiaľ to už mám sama v psychike, že potrebujem m ať veci pekne zoradené, tak tá eva asi len kvôli tomu si ju kupujem, lebo by mi chýbala do ,,zbierky,, viem že je to choré, ale liečim sa
a inak si to zaujímavo zhrnul ... nejdem tu obhajovvať tie časopisy a ani ti brať tvoj názor Som rada, že na tej Mojej psychologii sa zhodneme
a k tomu La femme súhlasím, tiež si tam pozriem iba pár strán, lebo tie články sú tam občas dobré a k veci
a hej Nový čas tiež som proti tomu len čo sa týka tých týždenníkov si myslím, že to nie je o tom istom ako bulvárny Nový čas
(myslíš, že je tých 12 Eur tak veľa? )
@misicka606 aj som si myslela ( neber v zlom ) len ked sa sama stravujem a dosť výdavkov si hradím sama, tak je to o inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@interrupcio a ked nemáš možnosť byť toľko na internete a čítať si časopisy na nete? Napr ja čítam u doktora, v buse, vo vlaku, pri čakaní na ľudí a tak dále.
@vasevelicenstvo reklama tu vždy bola aj bude, nezabránime tomu, a niekedy je reklama aj dobrá nie vždy len na škodu, že zaberá miesto a čas ľudí...
A minule som si chcela kúpiť americký Vogue, ale som ľutovala dať za to 13 eur
@5
a ja si nekupujem nic, obcas si "kupim" pc revue s chipom cez warez forum
@vasevelicenstvo neplatím dúfam, len za čítanie reklamy je tam veľa článkov kde nie je ani skrytá reklama teda pokiaľ nie som slepá
inak taký skeptik si vo všetkom?
@sandy114 tie diáre sú každý rok, snáď jeden rok nezabudneš
@bonita ten týžden sa stále chystám kúpiť, a profil? to je o čom?
@limetkajaja neviem veru čo číta chevro nejak sa nevyjadruje
myslíš, že časopisy sú neužitočné? a čo napr by si si miesto toho užitočného kúpila? Nech sa inšpirujem
@vlcica1989 dik za tip to je tuším o historii že? kúpim a snad dočítam až do konca
@misicka606 asi nepracuješ nikde že? Teda aj mne by sa to kedysi zdalo veľa, ale zase koľko stojí nejaké tričko dnes napr?
@anitchka 13€ ,,len,, za modu sa zdá aj mne veľa
@zemiak42 prečo s ním súhlasíš? máš na mysli konkrétne nejaký z toho časopis alebo všetky hádžes do jedného vreca?
evu si scharakterizovala uz ty sama, cize kupovat si nieco iba zo zvyku mi nepride all right
emmu a la femme ma moznost pravidelne vidiet, cize to nieje iba dojem, ktory by som zvalil na cislo, ktore im nevyslo, nenajdem v tom casopise takmer nic uzitocne, osobne by som vyuzil max par stran, co je par %, a za tu cenu mi to nestoji
moju psychologiu obcas zazriem v PNSke, vyzera to asi najschopnejsie z toho vyberu
a vsetky co obsahuju novy cas v nazve, obsahuju stranu-dve uzitocnych info, v denniku je to cast sportu + pocasie, v inych cas-ovych periodikach su uzitocne mozno nejake user rady a najvyssi podiel bulvaru/neuzitocnych veci
ale vsetko je to moj osobny nazor, pre mna je absolutne neretabilne si nieco z toho kupovat, a ani nie koli cene(ktora nie je beztak mala), ale obsahu vyuzitelnych info
a inak si to zaujímavo zhrnul ... nejdem tu obhajovvať tie časopisy a ani ti brať tvoj názor Som rada, že na tej Mojej psychologii sa zhodneme
a k tomu La femme súhlasím, tiež si tam pozriem iba pár strán, lebo tie články sú tam občas dobré a k veci
a hej Nový čas tiež som proti tomu len čo sa týka tých týždenníkov si myslím, že to nie je o tom istom ako bulvárny Nový čas
(myslíš, že je tých 12 Eur tak veľa? )
@misicka606 aj som si myslela ( neber v zlom ) len ked sa sama stravujem a dosť výdavkov si hradím sama, tak je to o inom