Áno, viem, že ich je na nete mnoho, no nenašla som žiadny na heslo. Počítač sa vypne po uplynutí určitého času od zapnutia, ale keď chce užívateľ opätovne PC zapnúť, musí zadať heslo- tak to chcem ja. Neviete o niečom takom a samozrejme zadarmo?
tak program na vypinanie pocitaca nema s heslom na prihlasenie do systemu nic spolocne... ak chces heslo na prihlasenie do systemu (teda na prihlasenie do pocitaca), tak si to musis nastavit vo windowse - Ovladaci panel > Pouzivatelia > Nastavenie hesla
A ak chces aby pytalo heslo aj ked sa zapne setric obrazovky, tak to musis ist do okna kde sa nastavuje setric obrazovky a zaskrtnut tam taku polozku... staci len citat
@kaylee no skúsim to, ale chcem asi zložitú vec...
@seagull1@sveter nepochopili ste pointu, nemá to nič spoločné so systémom, ja chcem nastaviť niekomu ten časovač, on si PC na začiatku zapne sám, dostane sa tam bez akéhokoľvek hesla a po uplynutí cca. hodiny sa mu PC vypne a aby sa mohol znova po Ďalšom zapnutí v ten istý deň dostať do počítača, musí zadať heslo... asi som to ja dobre nevysvetlila
@smajdalf na tebe som sa úprimne zasmiala, pretože si si očividne ani neprečítal to, čo som napísala alebo ja už neviem, ako môže človek napísať toto, keď jasne píšem, že pri opätovnom zapnutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A ak chces aby pytalo heslo aj ked sa zapne setric obrazovky, tak to musis ist do okna kde sa nastavuje setric obrazovky a zaskrtnut tam taku polozku... staci len citat
@seagull1 @sveter nepochopili ste pointu, nemá to nič spoločné so systémom, ja chcem nastaviť niekomu ten časovač, on si PC na začiatku zapne sám, dostane sa tam bez akéhokoľvek hesla a po uplynutí cca. hodiny sa mu PC vypne a aby sa mohol znova po Ďalšom zapnutí v ten istý deň dostať do počítača, musí zadať heslo... asi som to ja dobre nevysvetlila
@smajdalf na tebe som sa úprimne zasmiala, pretože si si očividne ani neprečítal to, čo som napísala alebo ja už neviem, ako môže človek napísať toto, keď jasne píšem, že pri opätovnom zapnutí