Urcite je to odrb si zaplatis podpises zmluvu ze mozu disponovat tvojimi fotkami a potom ta presvedcia nafotit este aj pikantne akty. Len uchylaci robia taketo fotenia co som pocul od kamaratiek. Jedna tiez si chcela dat normalne nafotit fotky a on ju moc presviedcal ze nech sa vyzlecie a p*coviny .
@dreams155 Čím mám mať tvrdenie doložené ak hovorím o skúsenosti kamarátky?! Sú to odrby celé tieto agentúry. Ja by som im ani cent nedal. Proste idú zarábať na naivite ľudí. Lebo niektorí jedinci sú tak naivní, že si myslia ak nafotia fotky pre pochybnú agentúru tak hneď budú účinkovať v reklamách, kampaniach a zo dňa na deň budú slávni. Proste keci sú to človek si zaplatí, nafotí a potom mu povedia bohuźial všetko je obsadenè. Ak však žena povolí a nafotí niečo viac budú na ne vyvíjanè tlaky aby viac a viac robila niečo čo nemusí byť s kostolným poriadkom.
@dreams155 Tebe ťažko niečo vysvetlovať Nehádžem všetky agentúry bavíme sa o konkrétne a na základe predchádzajúcich skúseností mňa a iných ľudí som si spravil názor na všetky tejto podobne. A je to reálny názor väčšiny ľudí. Lebo len naivný človek verí v niečo takéto.
Ó vidiet že si ju ani nečítal lebo je pekné že bola zaloźena diskusia v roku 2009 ale príspevky sú aj z roku 2014 2015
Čo mi je ťažke vysvetliť. Ty všetko riadiš podľa druhých. Čo povie jeden, ty si to vryješ do hlavy a žiješ v tom, že to je zle.
A tie názory ľudí? Boli tam aj pozitívne ohlasy.
Poznám známych, čo tam boli, nafotili a sú spokojní.
Ale tebe to je ťažko vysvetliť, keďže všetko si zakladáš na ohlasoch ľudí.
Stačí použiť zdravý sedliacky rozum. A nie všetko, hádzať do jedného vreca. Najprv si vypočuj aj pozitívne ohlasy ľudí a nie všetko čo si sa dočítal a dopočul.
@dreams155 Ach mám iné starosti ako zaoberať sa takýmito p*čovinami Mne je to absolútne ukradnuté pochop nechápem aj ty čo sa nad takýmito kktinami vzrušuješ
Práve napíšeš že si zakladám na ohlasoch ľudí a ty napíšeš že poznáš ludi co tam boli? to nie su ohlasy?
Pochop to nie si o nic rozumnejsi odo mna kazdy mame iny nazor. Ja mam svoj nazor zalozeny na racionalnom mysleni a skusenostiach. Ty mas tiez na nieco zalozeny svoj nazor. Mne su u riti cele tie agentury. Nemusia byt pochybne ale pre mna je to p*covina ako pre 90% rozumnych ludi. Lebo rozumny clovek urcite lepsie investuje peniaze ako do takychto agentur kde ma minimalnu sancu sa presadit. Pochop ze dopyt partisíc krát prevyšuje ponuku čo poskytujú tie agentúry.
Neviem čo ti tvoj sedlácky rozum vraví,mne ten môj že je to zbytočná strata peňazí. Radšej dievča nech rozumnejšie investuje peniaze ako dávať prehnanú nádej do nereálneho úspechu sa presadiť ako modelka.
@dreams155 Ráciu dávam prednosť. Ale pohoda ja sa nehádam ani nedokazujem kto má väčšiu pravdu. Nauč sa prijímať názory druhých nech sú akékoľvek. Stotožňovať sa s nimi nemusíš. Ja tiež berem,že ano sa ti to pozdáva ok tvoj názor je to. Je mi to jedno nemám ti to dôvod vyvracať ja som si povedal svoj toť vše
bola som v takejto agentúre asi rok a pol a nič z toho treba ísť radšej osobne na castingy ...také, kde vyberajú priamo do seriálov, TV, alebo neviem kam to chceš... tam je potom väčšia šanca než na takejto pochybnej stránke, kde si vraj vyberajú ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Rozmýšľal som koncom augusta.
Máš to svoje tvrdenie doložené?
Ak nie, netrep somariny.
Ale keď chceš fakty:
» www.zdravie.sk/forum/873704/ag...
Stačí si prezrieť skúsenosti a reálne sa aj zamyslieť
Ale ty tu hádžeš všetky agentúry do jedného vreca. Neznamená to, že tvoja kamoška sa popálila a teraz všetky agentúry budeš viniť.
Ako nič v zlom, ale posielať mi diskusiu z roku '09.
Ó vidiet že si ju ani nečítal lebo je pekné že bola zaloźena diskusia v roku 2009 ale príspevky sú aj z roku 2014 2015
Čo mi je ťažke vysvetliť. Ty všetko riadiš podľa druhých. Čo povie jeden, ty si to vryješ do hlavy a žiješ v tom, že to je zle.
A tie názory ľudí? Boli tam aj pozitívne ohlasy.
Poznám známych, čo tam boli, nafotili a sú spokojní.
Ale tebe to je ťažko vysvetliť, keďže všetko si zakladáš na ohlasoch ľudí.
Stačí použiť zdravý sedliacky rozum. A nie všetko, hádzať do jedného vreca. Najprv si vypočuj aj pozitívne ohlasy ľudí a nie všetko čo si sa dočítal a dopočul.
"inteligent"
Si porovnaj výpovede tích ľudí, čo tam písali nezmysli v tej diskusii.
Práve napíšeš že si zakladám na ohlasoch ľudí a ty napíšeš že poznáš ludi co tam boli? to nie su ohlasy?
Pochop to nie si o nic rozumnejsi odo mna kazdy mame iny nazor. Ja mam svoj nazor zalozeny na racionalnom mysleni a skusenostiach. Ty mas tiez na nieco zalozeny svoj nazor. Mne su u riti cele tie agentury. Nemusia byt pochybne ale pre mna je to p*covina ako pre 90% rozumnych ludi. Lebo rozumny clovek urcite lepsie investuje peniaze ako do takychto agentur kde ma minimalnu sancu sa presadit. Pochop ze dopyt partisíc krát prevyšuje ponuku čo poskytujú tie agentúry.
Neviem čo ti tvoj sedlácky rozum vraví,mne ten môj že je to zbytočná strata peňazí. Radšej dievča nech rozumnejšie investuje peniaze ako dávať prehnanú nádej do nereálneho úspechu sa presadiť ako modelka.
A áno som inteligent ďakujem
V krajine ilúzii.
Ja sa nehádam.
Len ti tu píšem môj názor.
len ja už som na to stará
» divokekone.joj.sk/divoke-kone-nov...