jedno z mojich naj gest, neviem prečo. najradšej na spolubývajúce, keď ma "naserú". alebo na kamarátov tak celkovo. ale my máme takú komunikáciu medzi sebou, takže to neberieme urážkovo.
bolo obdobie ked sme s deckami z ulice/zo skoly, a pod. ukazovali vsetkym fuckera a hrali sme sa na velkych..dnes mi to pride trapne, aj ked niekedy mam chut vytrcit prostrednik napr. nejakemu staremu uchylakovi ktori na mna zatrubi ked mierumilovne idem po chodniku...je to strasne dehonestujuce ked sa mlade baby (ktore, podotykam, ani nie su vyzyvavo oblecene), stanu obetami popiskovania a blbych sexualnych narazok
@9 tento krat som bol iba pasazier a soferoval kamarat .hej bol to somar na pohladanie bo skoro sme donho vleteli jeho vinou. mal nam dat prednost ale on kdezeeee pekne sa rozbehol pak mu psmykli kolesa kto vie koli comu?? (samozrejme koli perfeknemu pocasiu ). niektory vodici si asi nevsimly ze uz neni leto a jazdia si suverenne ako cez leto ked su suchce cesty a neni na nich namraza tesim sa dnes na spravy. som strasne zvedavy kolko buraciek sa stalo za dnesny den .
Ja ked som chodial do skolky, ked sme boli s nieky kamarati ukazovali sme si palec hore a pritlacali ho o sebe..a ked sme sa pohadali, alebo sme sa prestali kamaratit tak bud palec dole alebo fakaca aj ked sme nevedeli co to znamena..pre nas to bol znak toho ze sa spolu nehrame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na vedúcu,keď ma štve(čo je tak raz za 2 týždne)
Je predsa toľko nádherných spôsobov, ako druhého poslať do piče slovne.