mam problem , potrebujem odsrobovat uplne malinky srobicek na chvoste mini helikoptery ... potrebujem totiz vymenit vrtulku ale ten srob je fakt maly a bojim sa ze nozom cely srob pokazim ... nemate nejaky typ , trik ako by som to mohol bezpecne z noziko
@9 aj opakovat po sebe samom v tomto pripade je dost trapne (nehovoriac o tom, ze tvoje "im better than you doo doo doo" sa mi zdalo trapne uz prvykrat, ked som to videl
@14 to je mile, ze moj nick, na ktory tolki hovoria, aky je dlhy a tazky, si napisal (mozno ctrl+c, ctrl+v, to je jedno) cely, kym @tikalok -a si skratil
@etelnair je to mozne ? =D ale nie , to mam z jednej zabavnej show na styl FAIL videii pozeraval som to ked som bol v U.S.A a tam to hovoril moderator ale tu hlasku som sem doniesol ja
Ono to je v prvom rade dosť trápne samé o sebe, ako povedal @pubertslatinocelny ...
Opakovanie toho sa na to len snažilo poukázať, ubezpečujem ťa, že sa tu nikto nesnažil byť originálny a že ľudia, ktorí takto zareagovali by originálni hovorením podobnej hlúposti ani nechceli byť
A dúfam, že keď to máš vo vlastnom fóre, tak vidíš, aké nezmyselné je, keď to niekto napíše na normálnu otázku ...
O konkrétnu hlášku vôbec nejde, to je úplne jedno, či niekoho bez výpovednej hodnoty odpíšeš takými, alebo takými slovami.
"tak potom hej" - no, takže takto odpovedáš na normálne otázky, ale do vlastnej témy si napíšeš, aby si ľudia odpustili blbé poznámky, nepríde ti to trošku protirečiace si?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
na na na
boo boo
stick your head in
doo doo
-.-
"Im better than you
na na na
boo boo
stick your head in
doo doo"
resp.
"fuck it "
nemáš za čo
ale nechtiac
Na na na boo boo !
tu je ukazka toho
» tosh.comedycentral.com/video-clips/tos...
Ono to je v prvom rade dosť trápne samé o sebe, ako povedal @pubertslatinocelny ...
Opakovanie toho sa na to len snažilo poukázať, ubezpečujem ťa, že sa tu nikto nesnažil byť originálny a že ľudia, ktorí takto zareagovali by originálni hovorením podobnej hlúposti ani nechceli byť
A dúfam, že keď to máš vo vlastnom fóre, tak vidíš, aké nezmyselné je, keď to niekto napíše na normálnu otázku ...
na na na boo boo
Minútka googlenia povedala, že si tak (" fuck it ") odpovedal minimálne chalanovi, ktorý chcel poradiť film ...
O konkrétnu hlášku vôbec nejde, to je úplne jedno, či niekoho bez výpovednej hodnoty odpíšeš takými, alebo takými slovami.
"tak potom hej" - no, takže takto odpovedáš na normálne otázky, ale do vlastnej témy si napíšeš, aby si ľudia odpustili blbé poznámky, nepríde ti to trošku protirečiace si?