Zajtra idem k vode a chcem sa namalovat lenže vodeodolnu špirálu nemám a ešte si chcem dat ceruzku na oči tvár si namáčat nebudem a budem si to kontrolovat tak snad hej či ?
Mňa nenormálne zaráža že čo vy tu riešite......sa poobzerajte okolo seba a zistíte že ľudí okolo vás trápia oveľa horšie existenčné problémy...napr.takí utečenci,deti bez domova,slobodné matky,emigranti...a milión ďalších vecí....a nie že či sa má niekto namaľovať a ísť s tým do vody a aby sa mu to nerozmočilo...och kiežby som aj ja mala také problémy....
ved sa nemaluj vobec,preboha naco k vode??a ked uz tak velmi chces,tak si si mala zaobstarat teda tie vodeodolne vecicky.....a neverim ze by si si to stale kontrolovala ci si alebo nie si rozmazana...to bude slenna to mysliet,a neuzijes si nic .....
k vode by som sa fakt nemaľovala...niežeby inokedy nejak extra ale aj keby si mala vodeodolnú špirálu nezaručí ti že potom ako vyjdeš z vody nebudeš vyzerať ako zaslúžilí člen skupiny kiss...a ak už silou mocou chceš tak by si si mala vedieť spraviť srandu sama so seba...lebo nič iné ti vo chvíli keď sa rozmažeš nepomôže (noo iba odličovač
bože veď rob ako ty chceš nie? aj keď ti tu da radu milion ľudi aj tak si spraviš po svojom. takže to maš jedno.... a btw ja keď si dam niekedy špiralu k vode tak naschval nevodeodolnu, lebo na mne to dobre vyzera keď sa to rozmaže
ciboha co si snej utahujete,,hm omja tak nwm no vies ake je ot no pojdes k vode hm asi npovem blbost ale ksus si zognat vodeodolnuy mejkap alebo nwm co lebo vies nejkap hlavne spiralal a ceruzka je odst ghaklivan vod usa ti zomazep o tvari ak chxes daj si ale davasj pozor bo sam oze lahko rozmazat vies..no drzim paklceky,,papa a uzi si,,prajem wela zabavi,,,papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
No, nič na tom nie je, nič
[/img]
urob si makeup syntetikou a môžeš sa aj potápať
[/img]
ale neviem či by som už riskovala ceruzku..