Ja som tam bola!!! Kedysi. Chceli po mna také ankety... že pýtať sa žien či chodia na kozmetiku a vylanáriť od nich číslo. Dostala som za to 200 korún.
...
Ak aj sú seriozni, a investuješ do seba a kúpiš si ten certifikát, ľudí si budeš musieť lanáriť sama...takže by som do toho skôr nešla, aj sa vyslovene nechceš zaoberať kozmetikou a tak. Ak áno, skús napr. Mary kay, tam robí kamoška a mala tieto veci zadarmo.
presne ako hovorí tuto kolegyňa v @1 , bola som na jednom konkurze v BB niekedy predminulý rok s tým že chcem u nich pracovať-áno, potrebuješ si vybaviť licenciu za 130 euro, d'alej musíš každé 2 týždne chodiť na prax kade-tade po celom Slovensku a aj to si musíš platiť a samozrejme za zaučenie tiež-10 euro, tuším. pričom ked' som sa na to pozrela s chladnou hlavou, zistila som že v tomto budem skôr stratová ako zisková
jaaaj tak takze zas to zidealizovali ze sak peniazky sa mi zidu , tak cim skor zacnem o to lepsie,.. cize nezarobim hned,.. no je skoda ze takto , to by trvalo kym bude clovek v kancli , coo , . prave ze prachy ani nemam takze by som si musela pozicat . tak diiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
...
Ak aj sú seriozni, a investuješ do seba a kúpiš si ten certifikát, ľudí si budeš musieť lanáriť sama...takže by som do toho skôr nešla, aj sa vyslovene nechceš zaoberať kozmetikou a tak. Ak áno, skús napr. Mary kay, tam robí kamoška a mala tieto veci zadarmo.