Snažím sa NEzabíjať čas, neuznávam zabíjanie času, máme ho menej než si uvedomujeme.
Ak nemám zlú nálady snažím sa robiť dačo produktívne, ak to nejde, no... internetom. Ale aj vtedy sa snažím aspoň čo najlepšie odjebať čas, aj keď mám zapnutý FB alebo Birdz, popri tom robím alebo čítam nejaký článok. Akurát pozerať film a čítať naraz nezvládam
sedim pred pc ... otvorim prehliadač, mam rychly pristup, mam tam napr. facebook, tak pozriem, scrollujem, komentnem atd. potom mam tam birdz tak rovnako, pozriem mail, idem na internetove hry , idem zapnut nejake multiplayerky, zapnem hudbu ... a prejde to raz dva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Aj ked napriklad pre zabavu
Ale urcite nerozmyslam tak ze: Hmm co by som teraz mal robit aby rychlo ubehol cas.
Ak nemám zlú nálady snažím sa robiť dačo produktívne, ak to nejde, no... internetom. Ale aj vtedy sa snažím aspoň čo najlepšie odjebať čas, aj keď mám zapnutý FB alebo Birdz, popri tom robím alebo čítam nejaký článok. Akurát pozerať film a čítať naraz nezvládam
určite by som sa vyvalila do postele s knihou a dlho, dlho z nej nevyšla
» www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/...