Caute, mam taky problem, strasne sa mi pacia zenske nohy teda chodidla
(teda samozrejme aj ine casti tela ale hlavne nohy), myslim ze sa to vola footfetish, a teraz ked je leto a dievcata su skoro bose fuu...neviem co mam robit ma s tym niekto skusenosti, je to podla vas divne, poznate niekoho podobneho?
nepoznám...ale raz sme si s kamoškou písali na pokeci zo srandy s nadržanými chlapcami a jeden chcel za 20 eur na 5 minút čuchať jej nohy fuuuuj nechápem tento fetish
@antifunebracka@side3 ťa obvinila, že kundakuna je tvoj fake nick ale ja tvrdím, že je to kravina leby ona je na mňa sprostá a ty by si taký na mňa nikdy nebol
kokos. najbeznejsia uchylka... riesite chujoviny. kazdemu (alebo skoro kazdemu) sa pacia zenske nohy a tento tu má uchylku na chodidla no a co? a kopec zien je zatazenych na mužské nohy (neviem ci chlpaté) ale je
@y3lnats42 kým na ženské fajn ... ale je tu nejaky chalan co by sa vedel spravit na inych chalanskych?? to už je iný fetiš , čo ?? DD
mne to pride nechutne , ked sa nad tym zamyslim tak nohy su vacsinu dna v teniskach a ja newiem v com a s cim .... a tie plesne a hriby a ten smrad D proste jedna basen
@nicknetreba123 To je rozsirene aj tu Poznam kopec ludi a sama patrim medzi nich Trosku sa rozhliadni.. Ale Slovaci su dost konzervativni a hanblivi, to je druha vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@4 bude zas najskôr fake @antifunebracka
btw , vela ludi to tu odsdzuje, ale podla mna su ovela horsie fetishe
@antifunebracka povedz, že na mňa by si nikdy zlý nebol!
mne to pride nechutne , ked sa nad tym zamyslim tak nohy su vacsinu dna v teniskach a ja newiem v com a s cim .... a tie plesne a hriby a ten smrad D proste jedna basen