heh.. ja hram... aj gitarku tu mam odfotenu.. hravam v kapele mojej kde hrame vlastne veci a doma si pre zábavu zahrám Deep Purple, Rainbow, Axel Rudi Pell, Status Quo a tak podobne..
ja mam tiez gitaru .. stoji opreta o stenu uz par mesiacov... nechce sa mi ucit akordy ale kebye ich viem tak na nej hram kazdy den.. a btw na klavirim hram uz 6 rokov .. teda teraz uz nie ale hral som
aj ja hram na gitare.... tak okolo tri roky... teraz uz konecne mam aj elektricku tak ficim na nej.... Ale od septembra idem chodit aj na bicie pretoze aj to ma zacalo nejak bavit... A este sa mi okrem gitary a bicich strasne paci klavir a husle.. Myslim, ze husle su najtazsi nastroj...
ja hram na gitaru nieco vyse pol roka a taktiez na basgitaru... a ešte 5 rokov na klavir... ale najviac ma baví španielka niet nad zvuk akustiky ja proste z toho nemozem
@matusha prosim ta pokaz celu diskusiu kvoli tvojim nepoctatnym veciam a ak nam nemas co ine napisať tak ahoj je tu vela diskusi kde sa stebopu určite radi pobavia ahoj!
hram uz docela dlho,ale nikdy som do toho nesla uplne naplno,takze uplny hendrix nie som... teraz skor klavir(uplne dokonaly nastroj,ked sa clovek snazi zahratviac ako kohutik jaraby ), basa..dokonca viem kusok tichej noci na flaute
@28- preboha ja nepicujem Vobec som to nemyslela v zlom, len sa mi ten nadpis zdal vtipny...a to si snad napisat mozem aj ked to neni k veci, to mi nikto zakazovat nebude
@29- a neznamena, ze ked som nenapisala nic k teme, tak ma nezaujima obsah. Keby ma nezaujimal, diskusiu by som ani neotvorila a ani by som necitala prispevky
klavir je uplne dokonaly nastroj podla mna a nie je take tazke sa na nom naucit... neviem, ako to je so samoukmi, pretoze ja som chodila asi 3 roky do hudobnej skoly...ale myslim, ze je potrebne poznat noty.
a raz ked budem velka, tak sa naucim na bicich skusala som akurat bongo a aj to som mala len tyzden pozicane
A do skoly som chodil aj ja, 5 rokov, preto gitaru zahram aj z tabov aj z not, ale na klavir len ked mi dakto povie co je co za ton, je tam tych tlacitok na mna vela.
hmmm,vobec ich nie je vela... na klaviri je dobre to, ze kazda klavesa je jeden ton a uz na tom nic nezmenis a gitaru zahram len z tabov...alebo akordy
a tie bicie by som fakt rada skusila,ale asi by som si potom musela hladat novy domov
nooo, pouvazujem o tom... momentalne som vo financnej tiesni,takze je to vizia vzdialenejsej buducnosti
a gitara je lahsia asi len hmotnostou aspon podla mna.... ale zasa na gitare sa da viac "vyblaznit" a davat rozne paradicky ale stale u mna vedie klavir
Ahojte mojim snom bolo sa naucit hrat na gitarke...(pocuvam vecsinou Eva Cassidy,Colbie Caillat, and Jason Reeves,john mayer - ,LifeHouse...no je ich strasne moc) noo gitarka sa aj nasla ale naucit sa to je riadny problem pre mna... skusam si prehadzovat akordy no je to na ... takze nic stoho .. snazim sa hladat po nete vecicky ktore by mi aj mohli pomoct ale marne.. pomohol by mi niekto ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
aa to je super! klavir sa v tejto dobe uz az tak casto nevidi, preto pekne pokracuj, ked ti to ide!
A co? Kopa, kopa metalu a aj rock si rad zahram.
Ale pekny
Proste ich nezaujima obsah fora ale musia daco napisat.
hram uz docela dlho,ale nikdy som do toho nesla uplne naplno,takze uplny hendrix nie som... teraz skor klavir(uplne dokonaly nastroj,ked sa clovek snazi zahratviac ako kohutik jaraby ), basa..dokonca viem kusok tichej noci na flaute
Ale zvladam este bicie.
@29- a neznamena, ze ked som nenapisala nic k teme, tak ma nezaujima obsah. Keby ma nezaujimal, diskusiu by som ani neotvorila a ani by som necitala prispevky
a raz ked budem velka, tak sa naucim na bicich skusala som akurat bongo a aj to som mala len tyzden pozicane
A do skoly som chodil aj ja, 5 rokov, preto gitaru zahram aj z tabov aj z not, ale na klavir len ked mi dakto povie co je co za ton, je tam tych tlacitok na mna vela.
a tie bicie by som fakt rada skusila,ale asi by som si potom musela hladat novy domov
Neviem co je tam za tony, v klaviroch sa nevyznam absolutne, gitara je 100 krat lahsia, aj co sa tyka narocnosti aj hmotnosti.
a gitara je lahsia asi len hmotnostou aspon podla mna.... ale zasa na gitare sa da viac "vyblaznit" a davat rozne paradicky ale stale u mna vedie klavir
Lepsie paradicky sa na base davaju
a s tymi paradickami som myslela napriklad, ze hraju za hlavou, potom ju hodia o zem a podpalia a ludia za nimi saleju sice aj klaviristi mozu
Ale hranie ya hlavou alebo hranie jayzkom je pekne
a spoluziak hrat za hlavou Nothing else matters za hlavou, potom s gitarou naopak a tak podobne...uplna haluz, paradne to vyzeralo
a ja by ju tam nezvladla asi ani dat a nieto na nej este hrat