Ahojte moj kamarát ma taky problém s Cd-rom ze ked spusti DVD tak mu prehraje v pohode ale ked chce spustit Audio cd tak nechce vôbec nacitat toci sa asi 6-7 sek a potom úplne nic sa nedeje a skusal aj original Audio cd chcel preinstalovat wondows ale al
rozladeny laser ..neviem ako tojednoducho napisat skratka DVD mechanika dokaze citat dva hlavne hormaty medii DVD/CD a kazde z nich cita inym laserom ...
takze myslim ze tam je chyba takze najskor - reklamacia
dávali sme aj originál Audio cd ale neide a nieje nieaky program ktorý by my to vedel diagnostikovať ze v com je problém aby som sa podla toho vedel zariadit?,,,
na to bohuzel nieje nic ..ak ti nacita DVD a CD nie podla mna chyba mechaniky...leda ze by nejaka sracka z netu (virus)...skus dat do ineho pc ju a vyskusaj ak nepojde tak reklamovat jedine ak je po zaruke kup novu , napalku kupis do 800sk
predpokladam ze ked chcel preinstalovat windows tak tam dal CD a restrtoval PC.... dufam ze ho nechcel preinstalovat vo windowse .... a preco windows... Ubuntu je naj www.ubuntu.cz
tak to neviem ja som to neskusal len oni ze tak robia tak ja myslim ze to v podstate obnovi nejake registre a tak ...ale skor v tom pomoc nevidim len ze to narobi este vacsi bordel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takze myslim ze tam je chyba takze najskor - reklamacia
inak súhlasím s @1 DVD a CD číta na dvoch frekvenciách takže jedna bude dosraná,,, pokiaľ má ešte v záruke tak reklamácia a pokiaľ nie tak netuším
// teoreticky by to ešte mohlo byť len zanesené nečistotami ale to je len moja hypotéza
@0 a co to ma spolocne s programovanim,ked si to hodil do takejto sekcie?