ty mas nejake tie silne pocity k birdzu. ja by som zachranila jedneho kolegu a kedze by bol koniec sveta tak by sme zostali jediny a uzivali si luxus! a mozno aj jednu koleginu ale ta by po case mastila po nom paprce takze len jeho!
hahaha, vy somári, však nádej zomiera posledná a prečo by som niekoho zachraňoval? a keby tak z birdzu zachránim yxyxyxyxy a cvcvcvc, nemusite mi ďakovať.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
tak ja niektorých birdzákov osobne aj poznám
takže potom @kiksauri nie je birdzáčka ?
@kevin takze vyberat z tych co poznam len z birdzu a nie nazivo??
@janu nie Teba by som klonovala, ale naklonovala by som seba aby som mohla zachrániť ešte Teba (za predpokladu, že každý može zachrániť len dvoch)
taka fajn predstava, konca vsetkeho...tusim si taky vecer raz zrealizujem
No som rada ze mna by nezachranil nikto lebo aspon uz budem mat po tom...a v celku sa tesim...
ale kebyze to nie je koniec, strasne dobry pocit z toho mam ale zazit to nechcem, iba bez konca
ja ? som sebecká kurva iba seba
Prečo ?, ja viem ?
prepáčte všetci.
ale.. :/
.. a ak už dvoch odtial.. tak neviem dvoch proste
@agatha13 , @bonita , @helliumka , @nonormal , @mateko , @skippik , @domiki25 , @majo.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ďalší
dojala si ma