Celkom fajn spolužiaci a ty si dobrá/ý len na to aby si doniesla/doniesol ulohu
MNo tak ja som na škole nowa do kolektiwu moc nezapadam a občas ma aj wyužijú aby som im doniesla ulohu a ony ma potom odhodia. Čo si o tom myslite??????????????????,,
no ti akože nejde povedať : nie ! nedám ti odpísať úlohu a hotovo !, chceš za každú cenu zapadnúť, ale pre nich budeš vždy tá istá či im dáš alebo nedáš opísať úlohu, nezapadneš preto do kolektívu,
nedat im ulohu vsak siza to mozes ty. ke im das ulohu tak ..... co uz a keby chceli chalani fajku tak im ju das? trosku trapne nie? Si uvedom nic nedavaj jeb na nich
ja si osobne ulohu nerobi opisujem ju v skole ale opisujem ich iba od kamaratov..alebo ju robim v skoel rano s nimy..ale neviuzima nikoho na to aby dal opisat ulohu a potom iba vyjeb nanho..je to ubohe... ja ked si aj odpisem od dakoho daco tak pootm mu to vraciam na pisomkach alebo tak ...
myslim si o tom to, ze im ides moc do riti. ak ta vyuzivaju tak na nich jeb!!! ako naco budes mat takych kamosov / kamosky???? a ak ti tam je samej smutno a chces to zmenit, tak sa chovaj tak, ako sa chovaju oni ku tebe. uvidis ze sa zmeni ich pristup ku tebe.
je úbohé využívať niekoho a prečo? no lebo je to tak a hotovo. prísť za človekom a vlastne spomenúť si na jeho existenciu iba vtedy, ak mi pes zožral domácu úlohu je proste úbohé
Ja som mala presne toto isté na základke. Tiež som im bola dobrá len na odpisovanie DÚ a keď sa niečo dialo..tak som bola z toho automaticky vynechaná. Dosť ma to štvalo a keď som raz nedala odpísať,už som bola tá zlá pre každého. Našťastie,keď som teraz na strednej,už nikomu nedávam odpisovať,pretože si ani nepýtajú a väčšina spolužiakov je rozlezená po iných školách ako ja. Aj keď mi občas píšu,že ako nezvládajú štúdium,že im chýbam..ale za tým hľadaj len to odpisovanie. Normálne som aj rada,že je to takto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
myslim si o tom to, ze im ides moc do riti. ak ta vyuzivaju tak na nich jeb!!! ako naco budes mat takych kamosov / kamosky???? a ak ti tam je samej smutno a chces to zmenit, tak sa chovaj tak, ako sa chovaju oni ku tebe. uvidis ze sa zmeni ich pristup ku tebe.