Celoslovenská básnická seánsa - bližšie informácie
v tomto fóre ( » www.birdz.sk/forum/celoslove... ) som písal o tom, že by som rád spravil niečo pre novú, mladú generáciu slovenských básnikov. Odozvy boli také, že by ste radi vedeli, ako by to prebiehalo. Nuž, dočí
neskoršie, ak to myslíš naozaj vážne, sa oznámenie môže posilniť článkom do časáku aj, @tomas by nemal mať nič proti tomu, ja chcem podporiť takéto veci
no škoda, že zipporah nikdy nemala rada písanie básní aj keď ona píše tiež, ale nazýva to skôr "piesne", no a celkom rada budem, keď teda pôjde aj za mňa@johnysheek
ešte taká @hviezdulienka ma napadá, od nej som čítala niečo, zaujala ma, ale neviem presne, či sa venuje básniam natoľko, že by šla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no škoda, že zipporah nikdy nemala rada písanie básní aj keď ona píše tiež, ale nazýva to skôr "piesne", no a celkom rada budem, keď teda pôjde aj za mňa @johnysheek
ešte taká @hviezdulienka ma napadá, od nej som čítala niečo, zaujala ma, ale neviem presne, či sa venuje básniam natoľko, že by šla