Odkedy som na intraku pociťujem že nemusim jesť cely deň takmer nič ... vstanem o 7 a o 15 si dam rožok s paštikou... aj keby som si nedal tak sa nič nestane, to jem len zo zvyku, že niečo jesť treba stalo sa vám to už? a prečo to tak je ?
kks aj ja chcem ja sa furt len cpem
ale popravde keď nemám čas myslieť na jedlo tak nebývam hladná, ani teraz, keď som taká rozožratá. a tiež to potom večer zalejem pivom a som spoko, takže neboj, je to ok
ja zozeriem sialene mnozstvo jedla. bezne padne na jedlo aj 10 ecok do dna (pozname studentske ceny, obrovska bageta 80 centov, hlavne jedlo 1,80e, vecerne najazdy na kauflandove pecivo za polovicu...). ale vsimol som si, ze cim viac jem, tym som viac hladny. ked som bol v blave na private a nemal som vsetko takto krasne po ruke, tak som bol nuteny varit. a kedze som este k tomu bol aj lenivy, bol som nuteny nejest. casom sa mi spomalil metabolizmus az tak, ze som nielen, ze jedol raz za dva dni (sice obrovsku porciu, ale...) ale dokonca som pribral 5 kil za necele dva tyzdne
Ja to mam tak len ked som velmi nestastna a neni nikto, kto by ma strazil, ci jem.... to som schopna dat si rano kavu... podvecer kavu a ist spat... obcas si poviem, ze by som mala fakt nieco zjest, ale je mi tak zle, ze zjem max detsku vyzivu... alebo banan... alebo polievku. Nech zije kremova polievka, to, co ma drzi pri zivote.
Ja som žila 6 rokov na intri a tiež to isté nejem skoro nič, U mňa ešte horšie k tomu skoro nič sa pridávaju cigaretky a kávičky. A keď konečne si idem niečo dať tak sa na niekoho nas*rem a vtedy už vobec nemožem jesť.
žeby si bol ďalší Peter Starec ? ... ale vážne, nejaký čas sa to dá a potom sa raz zrútiš lebo tvoje telo nebude mať z čoho čerpať energiu... radšej začni normálne jesť aj ked nie si hladný...
No neviem, nestalo sa mi, ja som zvyknutá jesť dosť často a po 4-5 hodinách som už dosť hladná a nikdy sa mi nestáva, že by som sa zabudla nejsť alebo by som nepotrebovala, trochu mi to aj robí problémy napr. v škole keď máme dlhé labáky a ja sa nemôžem najesť Ale zas nezjem naraz veľa
Zaludok sa prisposobuje stravovaniu v case. Ak nic nejes tak sa za relativne kratku dobu (par dni) zmensi a na jeho zaplnenie ti bude stacit velmi malo jedla a naopak. Moze to vsak byt problem za predpokladu, ze vydavas PODSTATNE viac energie ako prijimas.
Ja keď som začínal život na internáte, tak som bol na tom podobne. Ale bolo to skôr tým, že som nemal peniaze a musel som sa naučiť nejako minimalisticky vyžiť (to som bol ešte úplný abstinent, takže to šlo)
Tak ani ja nic nejem ked som pod stresom, alebo ked mam svoje dni, ale to asi ty nemas inac skus upravit svoj stravovaci rezim lebo ho mas dost na prd.... A telo ze neprijima ziviny, tak sa nastavi na tzv ,,nudzovy rezim,, a berie si zo ,,zasob,, tukovych a ked zase nieco zjes, dostavi sa jojo efekt....robim sa mudra, ale tak mi to bolo vysvetlene
Aj ja som to tak mala na začiatku prvý rok na intru...myslím že to je tak hlavne preto, lebo doma ťa láka plná chladnička a na intru to tak neni+doma jedlo platili rodičia a na intrak som si kupovala zo svojho čo tiež trochu zaváži podľa mňa
odvyknut si jest je ako odvyknut si zit.. nie zeby nejaka ocistna kura bola zla, .. ale systematické a dlhodobé hladovanie sa podpíše na zdraví, aj fyzickom aj mentálnom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale popravde keď nemám čas myslieť na jedlo tak nebývam hladná, ani teraz, keď som taká rozožratá. a tiež to potom večer zalejem pivom a som spoko, takže neboj, je to ok