neotváram ten link, každopádne áno, predávať použité šperky nie je dobrý biznis, je okolo toho veľa roboty, niektoré nemajú vysoký punc, ľudia si často myslia že za prsteň dostanú veľa peňazí ... nedostanú. ešte možno najviac za to dá záložňa, lebo tam si potom ďalší zákazníci sú ochotní priplatiť aj za niečo cez cenu
@obsession ja nehovorim teraz o estetickom dojme z tych prstenov preklikol som sa tam len nahodou ked som hladal ine prstene ide mi len o to ci neni cena 20 dolarov za 24 karatovy zlaty prsten prinizka a ci to neni podvod lebo ta stranka na mna tak posobi ale mozno sa mylim a zlato je naozaj take lacne. Ked som bol maly mal som zlaty prsten aj zlatu retiazku ale potom som to predal uz neviem za aku cenu ale zda sa mi ze to bolo viac.
@Emz ááák @Marleymt ale ja nechcem investovat. Ja sa pytam na cenu zlata. Dopici preco su ludia taki domyslavi a vymyslia si aj to co som nenapisal?
@xxar3s
v belgicku mas zlato 25 az 35 e za g
V uk mas okolo 25 £ ..
za 14k samozrejme
Takze ta cena za g 24 k.zlata je proste asi ošustvo ..zlato by som nikdy neobjednavala cez internet ..je to pre mna pridraha vec kde nevidim ziadnu zaruku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale tvoja vec ...
@Emz ááák @Marleymt ale ja nechcem investovat. Ja sa pytam na cenu zlata. Dopici preco su ludia taki domyslavi a vymyslia si aj to co som nenapisal?
v belgicku mas zlato 25 az 35 e za g
V uk mas okolo 25 £ ..
za 14k samozrejme
Takze ta cena za g 24 k.zlata je proste asi ošustvo ..zlato by som nikdy neobjednavala cez internet ..je to pre mna pridraha vec kde nevidim ziadnu zaruku