Tí, ktorým to myslí to poznajú. V dnešnom svete každý viac ocení dokonalo nalakované nechty, či nie? Po strednej človek plný ilúzií čaká čosi lepšie, ale... aké sú vaše skúsenosti? Je to len o bifĺovaní, prípadne krátkych sukniach na skúške? Ale Profesori
Co ja viem? ked som bol na zakladke tak ma vedomostami nemciny prirovnavali k mojej sestre ale ja som prekvapil a preliezal som na stvorkach od pitaeho po deviaty rocnik a to som bol rad. A tam na mne vlastne sedeli profaci.
Kazdy je iny. niekto sa na niekoho pozrie tak ten mi je sympaticky, ten bude mat u mna dobre znamky.
Je malo profakov ktory ocenia vedomosti na studentovi ..... ale ja sa nestazujem. Na mne nikto nesedi Ja s tym od Strednej skoly nemam problem. Iba s NJ ale to sa somnou taha uz zakladky
Na výške to na skúškach majú baby jednoduchšie,ale len v tom prípade,že dotyčný skúšajúci ma rád mladice poznám jedného,a baba mala velký výstrih a opasok,a za to dostala zo skúšky A,a to tam povedala len jednu vetu...Zato nás chlapov tam dusil jak zeleninu ale spravili sme všetci.Takže je to aj aj,aj krása aj vedomosti...Záleží ako,kde a u koh
no takze, nemyslim si vonkoncom, ze svetu vladnu kratke suknicky, svaly, vzhlad a podobne, jasne, ze su taki prizemni ludia, ktori nechaju prejst kvoli vystrihu a podobne, lenze cez to skutocne "sito" (tym su profesie ako pravo, medicina, odbory prirodnych vied, strojarina, IKT a tak daleeej...) neprejdu, na tom si uz daju zalezat tie skutocne velke kapacity s prislusnym titulom profesor, alebo vari len u nas sa prisne berie genetika, histologia, cytologia, a vsetky tie zakladne predmety? ani striptizom nema nikto sancu...potom ostava korupcia, ale to je uz ina tema...
neverim, ze nejaka zena sa stane pravnickou len pre to ako vyzera, je to hlupe zmyslanie okrem toho, clovek nejako uz musi vyzerat, ked ma taku profesiu, ale to je druhorade, prvym su schopnosti cloveka a vsetko s tym
rockstar, ja ti mozem povedat, ze vy to mate lahsie, zase tiez poznam jedneho stareho, co pohrda a podcenuje dievcata, ba dokonca ma priblbe hlasky cez vyucbu
a na nasej skole je tiez jedna srandovna doktorka, ktora radsej posielala dievcata domov s reparatom, takze si nemyslim, kto co ma ako lahsie, je to vyrovnane
Ano,suhlas,je to vyrovnane,lebo každý skúšajúci je iný.My máme zase málo skúšajúciech žien,vaäčšinou skúšajú chlapi tak preto je to tak zase u nás.Ale ako vravíš,je to fifty-fifty
U nas to byva niekedy aj naopak, ze ked vidia babu v suknicke, praveze jej daju zabrat, aby sa uistili, e tam je preto lebo nieco vie a nie preto, ze ma co ukazovat... Ale vsade inde... Niekde suknicka, potom mozno pod suknicku a mozno prejdu cez skusky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kazdy je iny. niekto sa na niekoho pozrie tak ten mi je sympaticky, ten bude mat u mna dobre znamky.
Je malo profakov ktory ocenia vedomosti na studentovi ..... ale ja sa nestazujem. Na mne nikto nesedi Ja s tym od Strednej skoly nemam problem. Iba s NJ ale to sa somnou taha uz zakladky
neverim, ze nejaka zena sa stane pravnickou len pre to ako vyzera, je to hlupe zmyslanie okrem toho, clovek nejako uz musi vyzerat, ked ma taku profesiu, ale to je druhorade, prvym su schopnosti cloveka a vsetko s tym
a na nasej skole je tiez jedna srandovna doktorka, ktora radsej posielala dievcata domov s reparatom, takze si nemyslim, kto co ma ako lahsie, je to vyrovnane
takze o toho týpka to majú baby vážne jednoduchšie... ako píšem,nás chlapov tam fakt dusil,dokonca aj niekomu nadával