Môže niekto mať orgány napr. na druhej strane? Ako že srdce napríklad, alebo tak? Ako sa to dá zistiť (bez nejakého rontgenu alebo tak)? Alebo viacero, než by ich malo byť (asi nie akurát to srdce .
@krutafunebracka@6 Veď ani mne sa to nezdalo nejako podozrivé. On vraj (neviem presne ako to bolo), skrátka si necítil srdce tam, kde ho má mať. Hľadal a nič Dokonca aj lekári si mysleli, že nastala chyba v snímkach
A prečo je to tak? Myslíš, že pri operácii by sa doktorom chcelo hľadať ten ktorý orgán?
Raz bola v TV jedna babička čo mala orgány na opačnej strane, lekárska anomália. A dá sa to zistiť veľmi jednoducho. Srdce ti nebije na ľavo ale na pravo...
Ale inač je to hrozné, že (teraz som si prečítala kúsok na wikipédii) ako museli tí ľudia narýchlo odísť a už nikdy sa nemôcť vrátiť (a navyše im vraj povedali, že to je iba na tri dni) a že už i tak to bolo v podstate neskoro. A to mesto Pripiať vraj malo len 16 rokov.
To si nedokážem predstaviť a radšej ani nechcem, asi by som sa zabila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A mala si sa spýtať, či môže mať chalan menštruáciu
@gothicpoethic Nepočula, ale nezdá sa mi to nemožné.
A prečo je to vlastne tak? Že hento má byť vľavo, to vpravo a nie naopak? Nie je to jedno?
Dve ciciny to maju vackovce
A prečo je to tak? Myslíš, že pri operácii by sa doktorom chcelo hľadať ten ktorý orgán?
inak sa mi páči to zaradenie, že ako získať chalana
» www.komik.cz/videa/163-dva-p...
Raz bola v TV jedna babička čo mala orgány na opačnej strane, lekárska anomália. A dá sa to zistiť veľmi jednoducho. Srdce ti nebije na ľavo ale na pravo...
č.2
neviem
č.3
Niektorý ľudia majú 6 prstov, ak ti to stačí...
To si nedokážem predstaviť a radšej ani nechcem, asi by som sa zabila.
Ja mám rada, keď trpia. Júj, tak si kopnúť... ) Beštie!