Čo hovoríte na obtiažnosť?Zvládnem ho aj keď som mala na SŠ B1 a zdala sa mi jednoduchá,na B2 som nešla aj keď som mohla?Ide mi prakticky bez učenia nechcem vyhodiť peniaze len tak ak ho nemám šancu urobiť.čo myslíte? certifikát chcem len tak pre seba
Na co ti bude certifikat na urovni B1? pod C1 nikde uz ani neuznavaju, kopec vyhodenych penazi za nieco, co ti bude nahovno. @lovingmemory na niektorych skolach na pripravne kurzy vobec nemusis chodit ak nechces, ale tie testy sa daju aj na nete najst, viem ze aj ten cambridgesky som kdesi nasla...
@staphylococcus takto ja ho nechcem kvôli škole len tak pre seba a chcem niečím vyplniť rok keď ma nezobrali na VŠ a chcela by som ho na úrovni B2 urobiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@lovingmemory na niektorych skolach na pripravne kurzy vobec nemusis chodit ak nechces, ale tie testy sa daju aj na nete najst, viem ze aj ten cambridgesky som kdesi nasla...