ja som mala aj červené ale po chvíli v mojom okolí každý vlasovo tiež zčervenel.. a teraz mám oranžové(už dobre odrastené) Takže ja hlasujem za obe...no a teraz si ich idem prefarbiť na čokoládovo hnedú alebo baklažánovo fialovú. .
Zaujímavé, že pri prirodzenej farbe sa nerieši, že takú istú ma väčinou tak tretina ľudí okolo, ale keď sa farbíte, máte to robiť preto, aby ste boli originálni
ja som teraz oranžová...a ono medzi červenou a oranžovou na hlave ani neni taký rozdiel....ale mne sa aj tak najviac páči také tmavé- gaštanovo hnedé s červeným melírom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale všeobecne, oranžová. Tehlovo oranžová ..!
ja som mala pred tým oranžovú a odporúčam obe ... ale ak chceš na hnedé vlasy tak asi tú červenú
@10
Zaujímavé, že pri prirodzenej farbe sa nerieši, že takú istú ma väčinou tak tretina ľudí okolo, ale keď sa farbíte, máte to robiť preto, aby ste boli originálni
ako sa môžete riadiť podľa toho, že takú farbu vlasov už niekto má? to je predsa samozrejmosť...