Ahojte. Chcela by som sa spýtať či niekto trpíte niečím podobným. Ide o to,že mám stále červené a studené ruky aj keď mi je teplo. Je mi to dosť nepríjemné, keď si mám s niekým podávať ruky a celkovo nie je to pekné ani na pohľad. Nevedeli by ste mi nejak
áno, áno.... ale zbaviť sa toho nezbavíš, ono to len po čase trošku možno prejde...ale len trošku......... že budú menej červené alebo tak nejak... mávala som ich spočiatku priam fialové, raz som mala čierne brušká prstov, čo mi ich tak nedokrvilo............ teraz je to už lepšie
a skúšala som sa toho zbaviť, ale nelo to, žiadne ginko ako mi doktorka radila, bola som s tým na rehabilitácií kvôli prekrvovaniu, ale nič...
tak som to vzdala a zvykla som si na to
Je to úplne normálny jav. Je to trocha nepríjemné, nakoľko mám niekedy stavy, akoby som šiel omdlieť ale nedá sa s tým robiť nič. Ruky červené nemám, ja som zas naopak bledý. Možno tak isto ako ja, aj ty trpíš slabým dokrvovaním končatín. Mávaš niekdedy studené aj nohy ?
zjavne ti dobre neprekrvuje ruky. Bude lepsie ak to povies svojej lekarke a ta ťa potom pošle na nejaké vyšetrenia ak bude treba (možno to je len alergia na chlad, ale nemusí) Mne pomáha aj ginko
@kiwi5 tak aj tak si myslím, že to môže byť to slabé prekrvenie musíš popíjať čaj-najlepšie taký, ktorý ti rozprúdi krv v tele napr. Zázvorový čím silnejší, tým lepší. Ak ho budeš piť, tak zhruba po 2-3 týždňoch by to mohlo ustúpiť. Ďalej odporúčam, aby si ruky stale niekde schovala, napr. do vrecák alebo len sa tak proste "zababuš" do deky a maj ruky stale niekde ukryté to ti určite pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tak som to vzdala a zvykla som si na to