No, ženy! Bude sa dať vyprať také krikľavo zelené tričko obliate z červ. vínom? mám ho rád! :3 jediné čo som spravil keď som prišiel dom je že som tú škvrnu potrel mydlom a hodil do preč. Nič rozumnejšie ma nenapadlo a ano, bola to krásna noc :3
hmmm...ja keď som rozliala červené na koberec tak som to hneď začerstva nahrubo zasypala obyčajnou kuchynskou soľou a dosť to pomohlo...zelene a už kus odstáte tričko neviem :/
Aj ked na to nie je urceny, ale vzdy pomohol Cif Powercream.( » www.unilever.sk/Images/450x450_...
Aj ked na to vobec nie je urceny, proste to na skrvrnu (aj zaschnutu nastriekaj, nechaj chvilku odstat vo vode a hod to do pracky, ked tak zopakuj. Ked je to tricko jemnejsieho materialu,tak mozno tam ostanu zmolky,ale tak urcite lepsie jak skvrna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Určite to skús - funguje na 1000%
Aj ked na to vobec nie je urceny, proste to na skrvrnu (aj zaschnutu nastriekaj, nechaj chvilku odstat vo vode a hod to do pracky, ked tak zopakuj. Ked je to tricko jemnejsieho materialu,tak mozno tam ostanu zmolky,ale tak urcite lepsie jak skvrna.