Ahojte, ked tak pozeram a citam na nete, tak vidim mnozstvo zaujimavych diskusii o cervenom vine. Co si myslite o tom vy? Povazujete cervene vino za zdrave? Povedzeme jeden poharik denne?
vino neni zdrave ani cervene , zdrave su tie latky co su v tom hrozne konkterne v cervenom vine to cervene farbivo z hrozna (v šupke).
Ale jeden poharik cca za hodinu dokaze clovek spracovat bez ziadneho toxiceho ucinku na organizmus aky ma alkohol. Takze ked clovek neje hrozno, tak aspon raz za cas poharik kvalitnejsieho cerveneho vina, ale nie tie patoky co obsahuje hrozno len v nazve...
@nobile vravím o malom frťanovi ráno a nie o daní sa dole jeden malý pohárik ti totiž upraví krvný tlak videl som niekde dávnejšie reportáž s nejakou babičkou čo dosiahla 100 rokov, a tá vravela že každé ránko asi od 25ky, si dávala 0,02 slivky..a moc ako alkoholička teda nevyzerala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
cervene ako kedy..skor biele a co poharik..pche..na posedenie flaska sam mam rad vino,kvalitne
Ale jeden poharik cca za hodinu dokaze clovek spracovat bez ziadneho toxiceho ucinku na organizmus aky ma alkohol. Takze ked clovek neje hrozno, tak aspon raz za cas poharik kvalitnejsieho cerveneho vina, ale nie tie patoky co obsahuje hrozno len v nazve...
Z cerveneho mi chuti hlavne portske, inak preferujem skor biele vino
Jedna babicka to ustoji, dalsich desat zvysi z 0.02 ranko za 5 rokov na 0.2 a za dalsich 5 na 0.7
raz som chcel tento spôsob zaviesť aj sebe....ale vydržalo mi vždy max do utorka