Už tento víkend , kapely, medzi ktorými si každý najde to svoje. Je to síce malá dedinka, ale bola som tam už 3 roky za sebou a elektrizujúca atmosféra , ktorá tam je sa nedá opísať ....
Neviem presne, v sobotných novinách som čítala, IMT Smile, Peha, Para, Arzén, Naďa Urbánková, Desmod, Peter Nagy a Indigo ale najmä Konflikt , ktorý mňa zaujíma Bola tam ešte množstvo ďalších...ale pamätám len obľúbené
Luboso = haha no..chcela som ist ale zrejme kasleme na to a ideme na polemic v sobotu a v piatok na mango molas a sendreiovcov (strih-lebo to je lacne a u nas doma skoro) bo brigada dako nestiha drzat krok s tym jak sa minaju peniaze .....aaaale ja si to ako riadny clen pzvch vynahradin v terchovej na kabate koncom augusta
wewo = no tak to ja bez tych par drinkov by slo hadam ..aj ked treba uznat s tymi par pivkami to spievanie ide viac od srdca co???
Lala:ty si z BB, nie(dobre si pamatam?)? by som sa ti aj dost cudoval ze kvoli cerveniku by si isla tak daleko. ale keby si isla, by sme si dali pivo... teraz mas urcite dilemu, ze??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Rock On!
wewo = no tak to ja bez tych par drinkov by slo hadam ..aj ked treba uznat s tymi par pivkami to spievanie ide viac od srdca co???
A ani sa neviem rozhodnúť medzi Červeník, Duchonka, Klikfest...