Absolútna blbosť, na ktorú sa nedá vyjadriť inak ako vulgárne.
Cesťáci nám chcú nad hlavou postaviť most takzvaný vraj obchvat, ktorý bude 150 metrov od námestia. Ponad hlavy, vo výške ôsmeho poschodia, ponad rodinné domy. Plus sa ráta zo zničením n
@yolis oni žiadne kamióny a auta, cez stred mesta nechodia. Vôbec žiadne tadiaľ nechodia. je tam proste jedna cesta, ktorá vedie dole do mesta. Ono to je len preto, že takto je to dlhšia trasa, o dosť dlhšia trasa, ktorá vedie okľukou a takto by to mali rovno krížom a skratkou a rovno do mesta.
@chidori a kade chodi všetko co ide z bratislavy? cez tatliakovu sa neda ani prejst cez cestu a kym sa pri lidli zaradis na kruhovy objazd tak ta ide jebnut. podla mna to je stred mesta, pochopitelne ze netvrdim ze ta cesta vedie cez pesiu zónu.
@chidori dopadnúť ako PB? priam sa modlím, aby tá diaľnica už konečne tam bola, hoci tam už takmer nebývam, ale je to fakt opruz, ako to vyzerá uprostred mesta. je mi jedno, že ten najazd (či kia riť to je)
vyzerá hnusne, ale to, že sa tie autá jebú cez stred mesta je skutočne nepríjemné.
jediné, čo ma serie, je to, že urobili cestu cez moje milované háje.
@yolis pre mňa nech tam tie autá stoja i tri hodiny, nech sa radia i sto rokov, nech nechodia vôbec, nech idú kadekoľvek, ja proste s tým nesúhlasím. Je mi to u riti. Nech trebárs cez DK už nechodí vôbec žiadne auto. Mne je to jedno, ja to tam nechcem.
ale just to tam nechcem. Prečo proste nepríjmu zelený variant? ja chápem, že je to veľká okľuka, a nechce sa im toľko sedieť v aute, ale pre boha, berme trocha ohľad i na ľudí, ktorý bývajú v meste, ktorý sa neprechádzajú hore dole, len aby prešli autom. My v DK žijeme, každý deň, noc i deň, neprechádzame sa tade na aute, a nechceme sa dostať len z bodu A do bodu B. takže i myslieť na to, ako to vplýva na obyčajných ľudí žijúcich v DK nie len na tých, ktorý prefrčia a majú to na háku.
úradníkovi NDS v Bratislave môže byť kvalita života občanov niekde v Dolnom Kubíne absolútne ukradnutá, jediné kritérium na ktoré sa prihliada je cena...musí byť čo najnižšia aby ostalo viac na plytvanie a rozkrádanie...tu zákony platia len pre plebs...
každá varianta niekomu prekáža, preto je prakticky nemožné nájsť optimálne riešenie, ktoré by viedlo ku spokojnosti všetkých...
navyše smerodajným faktorom výstavby ciest je ich cena... preto sa hľadajú najlacnejšie riešenia, keby bolo peňazí ako pliev tak postavia tunel pod mestom najkratšou trasou a hotovo
a treba brať aj pozitívne stránky - lepšia infraštruktúra prináša nové pracovné príležitosti, zvyšuje kvalitu života (samozrejme nie pre tých čo majú most nad hlavou) a prispieva k bezpečnosti cestnej premávky...
@7 "pre mňa nech tam tie autá stoja i tri hodiny, nech sa radia i sto rokov, nech nechodia vôbec, nech idú kadekoľvek, ja proste s tým nesúhlasím. Je mi to u riti. Nech trebárs cez DK už nechodí vôbec žiadne auto. Mne je to jedno, ja to tam nechcem."
Chyba vytazovanie dopravy, chyba je aj v tom ze sa vyuzivaju kamiony tam kde by sa mohli vyuzivat zeleznice . . . inak suhlasim s @chidori (v zmienenom meste nebyvam a mozno som tam ani nikdy nebol) ale som proti podobnym rieseniam vo vystavbe ciest.
Z aut obcas aj nieco uleti (nemyslim nevychovane decka, vyhadzujuce bordel z okien) . . . skor taka pneumatika z terenneho vozu, sypke materialy a iny uvolneny naklad, klemby blatnikov, podblatniky, sustplechy a ine kryty.
Z cesty obcas aj vozidlo uleti . . . u nas je to bezny jav . . . ako sa bude tvrit obcan prechadzajuci po ulici, ak vedla neho preleti 22" koleso? Ako sa bude tvarit obcan ak mu na barak zleti kamion aj so spiacim vodicom? Ako sa bude tvarit obcan ak mu na dieta hrajuce sa na deckom pieskovisku vyleti kus plechu alebo nejakeho urvaneho plastu?
. . . ale je pravda, ze obcan-jednotlivec s tym nepohne, to mozno ak by sa spisala peticia podpisali by ju obyvatelia, komplet ako vas tam je . . . potom by sa mozno nieco pohlo vo vas prospech.
@chidori Ja som o tom počul iba v správach ale tiež som proti lebo Dolný Kubín je krásne mesto a škoda ho aby cez neho viedla diaľnica, akože ničiť prírodu len kôly tomu že bude lacnejšie tak je to dosť úbohé riešenie. Nikdy nepochopím že človek v 21 storočí uprednostní peniaze pred životným prostredím. Neviem či s tým niekto pohne pochybujem o tom a je to škoda. Mal som bratranca v národnej diaľničnej spoločnosti a bol tam riaditeľom ekonomického úseku výstavby diaľnic a hovoril ako sa tam šetrí a robí aby sa ušetrilo čiže pochybujem že ich návrh zmení petícia občanov Dolného Kubina, lebo či už táto vláda alebo iná proste neviem o koľko miliónov euro by sa to navýšilo takže asi nič iné neostáva len sa svtým zmieriť ako v Považskej Bystrici, mimochodom je to aj tak čistejšie ako doteraz keďže teraz celá doprava či už osobná alebo nákladná prechádza mestom, čiže bude to lepšie ako teraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ked sme pritom, kade by si ju viedla?
vyzerá hnusne, ale to, že sa tie autá jebú cez stred mesta je skutočne nepríjemné.
jediné, čo ma serie, je to, že urobili cestu cez moje milované háje.
navyše smerodajným faktorom výstavby ciest je ich cena... preto sa hľadajú najlacnejšie riešenia, keby bolo peňazí ako pliev tak postavia tunel pod mestom najkratšou trasou a hotovo
a treba brať aj pozitívne stránky - lepšia infraštruktúra prináša nové pracovné príležitosti, zvyšuje kvalitu života (samozrejme nie pre tých čo majú most nad hlavou) a prispieva k bezpečnosti cestnej premávky...
súhlas s @yolis , baj d vej, tiež som z PB a @grietusha má pravdu.
Inteligencia za 100 bodov
Z aut obcas aj nieco uleti (nemyslim nevychovane decka, vyhadzujuce bordel z okien) . . . skor taka pneumatika z terenneho vozu, sypke materialy a iny uvolneny naklad, klemby blatnikov, podblatniky, sustplechy a ine kryty.
Z cesty obcas aj vozidlo uleti . . . u nas je to bezny jav . . . ako sa bude tvrit obcan prechadzajuci po ulici, ak vedla neho preleti 22" koleso? Ako sa bude tvarit obcan ak mu na barak zleti kamion aj so spiacim vodicom? Ako sa bude tvarit obcan ak mu na dieta hrajuce sa na deckom pieskovisku vyleti kus plechu alebo nejakeho urvaneho plastu?