Ale späť k téme. Ja to veľmi nemusím takéto... ale keď bude, kuknem aspoň hvizdnu rotu a možno ptoom tie finálové kolá trošku popozerám lebo ma to už nejako extrémne nebaví
Mam to upici nestíham telku kukat ak mam free time tak som na nete ....nemožem zato že nektorý doma kvasia pred pc a riesia pičoviny stresuju ymslia na hovadiny a potom su znich emáčky a emáci ... (moja teoria vzniku emo )Kks aj baby ked ich nehá chalan kopu bab pičoviny riesia nanete nieže by si vonku a zabudli ale oni budu jak jebnute za pc a pisať pičoviny že ce zomreť... toto ked vidim na icq tie statusy nektore tak mi je nagrc...
Aha toto je tema o superstar načo to budem pozerať fandit nekomu aj tak kkt stoho bude mať kričat doma nemožem nočný klud .... racej na futbal kukuričnu ligu ist desi do trhanovej alebo lopuchova
superstar je celkom dobra show,len keby tam islo naozaj o talenty a nie o zosmiesnovanie ludskej osobnosti..bola som tam a medzi nami bola jedna ciganka ktora spievala asi najlepsie zo vsetkych co v tej miestnosti bľakali a nezobrali koli tomu ze je ciganka..no tak akoze sorry ale potom o com to je?myslim ze ONI HLADAJU LUDI ktori by vedeli trosku spievat,a potom ked sa dostane na vrchol sa chvali ze AHAAA my sme z nej spravili superstar,a tych co naozaj nato majúúú nezoberu pretoze z nich uz nemozu nic spravit a neoplati sa ich zobrat lebo TOTO!!!JE SHOW BISNISSS haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vôbec... budu len hnat ludi aby hlasovali a aby mali akoze "zábavu" diváci
Ale späť k téme. Ja to veľmi nemusím takéto... ale keď bude, kuknem aspoň hvizdnu rotu a možno ptoom tie finálové kolá trošku popozerám lebo ma to už nejako extrémne nebaví
a čo aj kebyže vyhrá čech...
aj tak to celé bude fraška cucajúca peniaze ako vždy...
Aha toto je tema o superstar načo to budem pozerať fandit nekomu aj tak kkt stoho bude mať kričat doma nemožem nočný klud .... racej na futbal kukuričnu ligu ist desi do trhanovej alebo lopuchova
nechapem na co robia neviemkolke verzie tych istych programov...uz po 1.superstar boli toho vsetci presyteni az az..
uz to je trapne!!nebudem to kukat tak ako ostatne predtym.
a este zasa aby si Slovaci a Cesi dokazovali,ktory narod je lepsi???zasa??!to uz je mimoriadne trapne!
tu mate rozpisanu celu j-b-n-tu SUPERSTááááááR!