hELLO, moja otázka znie že či sa dá niekde v obchode kúpiť cesto na palacinky lebo mne sa tak zdá že existuje proste len prášok ktorý sa zriedi s mliekom a už sa to dá len na panvicu, existuje niečo také predajné? idem na intrák a mám chuť na dobré raň
ale popravde to cesto je fakt ľahko a rýchlo spraviť aj na intráku (aj keď obchádzať potom vrecko múky na intráku je možno trochu otrava - ale zasa také kilečko sa na lievance, palacinky a tak minie raz-dva a vieš čo ješ )
1 KG muky + 1L mlieka + 8 vajec => ta vyjde okolo 3€ a mas z toho tak 40-50 palaciniek, zalezi od velkosti panvice a velkosti naberacky mne zo 400g muky vyjde cca 18-20 palaciniek, zalezi ako ich robis, ale nikdy by som si nato cesto nekupoval, takto si spravim sam ako ja chcem, dochutim sa a super pocit
ja napr netusim tie mnozstva z akych sa palacinky robia, proste dam kusok muky, mlieka, vajicko a olej a podla toho ako je to huste pridam bud mlieko alebo muku a vzdy su uplne najviac super
akoze pochopim vselico mozne z krabice ale toto wtffff ved tam idu 4 veci ktore ma kazdy doma proste
To jak m.že byť niekto tak lenivý, že ešte aj cesto na palacinky si musí kupovať?? To je po praženici asi najprimitívnejšie a najľahšie jedlo, preboha!!
fuj palacinky z prášku a ostatné práškoviny ako muffiny a langoše o___O v živote. Akože ešte krtková torta tú som ešte neskúšala robiť domácu... ale cesto na palacinky kupovať je sprostosť podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
400g polohruba muka -> 3 vajcia -> sol -> cukor -> mlieko -> vymiesat do polohustej konzistencie -> jebnut na panvicu -> lekvar + granko + jahody => prezrat sa do sytosti
ale popravde to cesto je fakt ľahko a rýchlo spraviť aj na intráku (aj keď obchádzať potom vrecko múky na intráku je možno trochu otrava - ale zasa také kilečko sa na lievance, palacinky a tak minie raz-dva a vieš čo ješ )
* v regáli (dnes mi tá gramatika ide )
akoze pochopim vselico mozne z krabice ale toto wtffff ved tam idu 4 veci ktore ma kazdy doma proste