... v rámci Slovenska, by mi to nerobilo problém...
však keď niekoho poznám a chcem ho stretnúť, tak si rád pocestujem a môžem to využiť aj na spoznanie nového miesto.... niekedy aj cesta sama o sebe je zážitkom...
tak ja som šla asi 100 km na stretko..prvé... ale myslím že dalej by som nešla.... ked už tak potom nech sa stretneme niekde medzi.... ale že ja pojdem 250 km.. a druha osoba si 5 minut pešo odkrača ku stanici tak ani napad
co je to velka dialka? ale inak uz raz sa za mnou trepal clovek aj viac ako 300km aj ked ani nevedel, ako sa volam a doteraz je to 1 z mala veci, co ma dojali
Keby som mala peniaze, povolenie od rodičov (pretože bez toho by som musela ďalšie tri roky sedieť na zadku) a vedela, že je tá osoba "zodpovedná" alebo teda nie nejaký magor šialený, tak prečo nie? nové miesta, noví ľudia, nové všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak veľmi, tak by som bola schopná trepať sa aj viac ako 300 km
však keď niekoho poznám a chcem ho stretnúť, tak si rád pocestujem a môžem to využiť aj na spoznanie nového miesto.... niekedy aj cesta sama o sebe je zážitkom...
NIE
keby som mala čas a peniaze, tak kľudne aj za menej známym človekom pokiaľ viem že ma nezabije a potom neznásilní a trošku zaujímavo rozmýšľa.
+výlet, boha kto by nechcel ísť na výlet?
keď cestujem, tak skôr kvôli ceste samotnej než ľuďom.
Oplatilo sa ale Bolo to super, a pozrel som si aj niečo nové
Teraz, (ak vezmem do úvahy že by som bol nezadaný) tak možno áno. Záležalo by od osoby. A aj od vzdialenosti. Do Košíc, by som napr. nešiel