Prosim vás ludia, poraďte mi, že v NITRE ma dneska načapali na jazde na čierno ze kolko dostanem pokutu, lebo na tom papieriku co som dostal bolo ze normalne 20€ ale ze ked mam platny preukaz tak 5€.. tak teraz neviem, prosim o pomoc ďakujem
Dafuq vy ste jaký odvážlivci ja som v živote nešiel načierno v busom ani neviem jak by som to urobil si neviem predstaviť že len tak kolo šofera prejdem a si ma nevšimne to by musel byť troll riadny
@spiralfaust šak v buse sa to ani nedá, jedine, že vojdeš zadným vchodom a vodič si ťa v zrkadielku nevšimne, alebo si zaplatíš lístok len po najbližšiu dedinu a cestuješ ďalej
@luc.ka v Bratislave je tusim 30 ak zaplatis do 5 dni, cize tiez nic strasne. Tie Kosice zneju podstatne strasidelnejsie, hlavne ked kupyschopnost obyvatelstva je tam predpokladam o dost nizsia.
Raz som cestovala s mamou a mama povedala že načo bude kupovať lístok ,tak som sa na ňu pozrela že moja mama je ''rebelka'' ale nikto nás naštastie nechytil
20.... ale nemeškaj..ak sa omeškáš nejaké tri dni ta to ide dosť hore ....MHDčkou sa na Veoliu dostaneš ..je to dosť od ruky...na Rybárskej tuším...tiež som to tam bola platiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ak stale nechapes povedz osetrovatelke nech ti to nakresli
čo isto nemáš, lebo keby si mal, nepoložíš takto dementnú otázku, čiže platíš 20. čo je inak tiež dosť smiešna suma na to, aké sú pokuty v ba
pozdravte ju dakto..blondinkA
@4
40 na mieste, 50 na dp keď platíš...