ja viem, možno si poviete, že trápna diskusia, ale tak ako sa správne niekam dostať stopom? a ako sa vyhnúť problémom a pod. aby sme sa dostali tam kam chceme???
No tak ako sa vyhnúť omylom to ti poradím..sprav si cedulku kam ideš ..aby ti vodič zastal..lebo ak nemáš tak je menšia pravdepodobnosť ..a tvár sa milo ..ale samej by som ti neodporúčala ísť to by som sa bála..ale ak ste dve tak je to fajn ....
ja osobne by som nikdy takému nezastal pretože človek nikdy nevie a fakt by som nebol rád keby mi niekto neznámy v plnej rýchlosti trhol volantom alebo podobne :/
no, ja stopom nechodim velmi, ked tak som sla par krat ale na velmi kratke vzdialenosti (tak ze po meste, no nestopni si niekoho ked si zmeskal bus ...a na tie dlhsie by som ani nesla pokial by nebol dajaky krajny pripad...ked chodime autom tiez nebravame stoparov, naozaj, clovek nikdy nevie koho si moze zobrat do auta, a tiez ani nevie komu do auta sadne...takze tak...je to lepsie ked ste dve to je iste, ale aj tak to nie je najlepsi styl dopravy dle mne
Ako už bolo spomínané, dôležitý je prvý efekt. Takže slušne vyzerajúca tabuľka kam ideš, príp. dáky väčší batoh budia, aspon podľa mna, dojem solídnejšieho stopára.
K samotnej technike - treba stopovať niekde na výpadovke z mesta samozrejme, na mieste kde môže auto aj reálne zastať a podľa možností ktoré nie je dokopca (komu by sa tam chcelo rozbiehať, že? ).
Ono, ak budeš vidieť v každom šoférovi potencionálnu hrozbu..tak sa daleko nedostaneš ale je pravda, že ti "normálny" človek zvyčajne nezastane. Bud sú to ľudia, ktorí cestujú dlho a chcú sa porozprávať alebo sú to dáky týpci alebo tak .
so stopom mám asi problém, skôr nie, v rozčúlení by som však bola schopná skočiť do prvého auta, ako tomu bolo nedávno, keď som sa dostala do tesnej blízkosti k miestu, bála som sa však ísť hore autom z dôvodu, že si nezapamätám cestu späť, že bude dlho trvať peši, a nestihnem vlak a megaprúser by bol na svete; keby som bola s niekým, riskla by som to, ale keďže som bola sama, bez peňazí a viem, ako hotely približne fungujú v Taliansku, a v cudzom meste, kde ani hotely neznám, tak to už nie, bohužiaľ, nastal veľký žiaľ a srdce puklo, zahojí a bude návrat
á, ja na stopovanie nie som:/ stopla by som si tak jedine v cameríne, kde nehrozí prepadnutie... a jedna stará tetka mi zastala na pol ceste tu, zviezla ma s mojím ťažkým nákladom hore, bolo fasa, a vôbec ma to nešokovalo brala som to akosamozrejmosť... vzdych...
Stopom veľmi často necestujem, skúsila som to párkrát a doposiaľ som mala vždy šťastie, síce to chvenie v bruchu, či ma dotyčný vyloží tam, kam sme sa dohodli, neustupuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
K samotnej technike - treba stopovať niekde na výpadovke z mesta samozrejme, na mieste kde môže auto aj reálne zastať a podľa možností ktoré nie je dokopca (komu by sa tam chcelo rozbiehať, že? ).
Ono, ak budeš vidieť v každom šoférovi potencionálnu hrozbu..tak sa daleko nedostaneš ale je pravda, že ti "normálny" človek zvyčajne nezastane. Bud sú to ľudia, ktorí cestujú dlho a chcú sa porozprávať alebo sú to dáky týpci alebo tak .
á, ja na stopovanie nie som:/ stopla by som si tak jedine v cameríne, kde nehrozí prepadnutie... a jedna stará tetka mi zastala na pol ceste tu, zviezla ma s mojím ťažkým nákladom hore, bolo fasa, a vôbec ma to nešokovalo brala som to akosamozrejmosť... vzdych...