Ak nie ide o to, že kúpite lístok na vlak konkrétne do Bratislavy jednosmerný/spiatočný a potom si kúpite lístok na bratislavskú mhd momentálne sú tri typi lístkov
kupim si listok na vlak do ba a potom si v ba kupim listok na mhd -> ? O_o ?
dopici a toto ma mat nejaky nazov ? to akoze rano ked si dam ponozky a potom este ma napadne sa aj obut do necoho tak to tez dopici sa vola feet enhancement alebo co ffs ? X_x
@n0win0u ja som o tom už počula a prebiehalo to u mňa tka, že som si kúpila lístok na vlak a normálne lístok na MHD potom. som rada, že som sa stala súčasťou "cestovanie vlakom ďalej"! ďakujem mame za finančnú podporu do tohto projektu.
cestovanie vlakom "dalej" funguje na trase z bodu A do bodu C cez , cez bod B nasledovne.
Na stanici v bode A si kupis listok na stanicu v bode B.
Po stanici B ta vo vlaku napomenie sprievodca ,ze mas listok iba do bodu B . Ty mu povies ,ze si zaspal/a . Sprievodca ta vyhodi na stanici v bode C a ty mas cestu za polovicnu cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dopici a toto ma mat nejaky nazov ? to akoze rano ked si dam ponozky a potom este ma napadne sa aj obut do necoho tak to tez dopici sa vola feet enhancement alebo co ffs ? X_x
a pod skype plz na sek !
Na stanici v bode A si kupis listok na stanicu v bode B.
Po stanici B ta vo vlaku napomenie sprievodca ,ze mas listok iba do bodu B . Ty mu povies ,ze si zaspal/a . Sprievodca ta vyhodi na stanici v bode C a ty mas cestu za polovicnu cenu.