Existuje podla vas baba u ktorej je cestovanie na prvom mieste ? Myslim to tak ze racej utrati peniaze na cestovanie ako by sa mala motat cele dni po nakupnych centrach,a nakupovat handy vo vypredajoch Ak taku poznate povedzte kde by som taku nasiel
@arrabella ale veď otázka je úplne inak položená. On hľadá niekoho kto má prioritu cestovanie pred nakupovaním. Nie kto LEN cestuje. A už vôbec tam nevidím žeby tvrdil, že ženy LEN nakupujú. Odkial to berieš?
@arrabella nemyslim si to ..a nic zle na tom nevidim.Ved ja sam sa rad motam po obchodoch,ide len o to ze by som rad stretol taku ktora ma cestovanie ako hlavnu zalubu
nemam peniaze ani na jedno, ani na druhe. ale rada by som nakupovala pocas cestovania preco mat len vrabca v hrsti, ked mozes mat aj holuba na streche?
@exnor s radostou, moj partner ma neponizuje a hlavne ked cestujem, tak je pre mna prvorade objavovanie novych miest a kultur a nie topanky. Ale rada na dovolenke pri mori kupim nieco, co ma potesi alebo na trhu fajnu rybku a urobim este fajnejsiu veceru.
@klaudiqaaa no nvm Hehe nezda sa mi ze by si ju nejako extra vazil ..ved vzdy chodi 2 metre pred nou Hehe ale ok ved snád raz stretnes takeho Rooooooberta Hehe
@smis napisal ze zeny, ktore radsej utratia prachy bla bla za cestovanie a nie za handry
to znie, akoby rozlisoval len tie, ktore robia jedno, alebo druhe
kedze sa pyta, ci exsituju aj take, ktore ich teda utratia za cestovanie, zrejme ziadne nepozna, takze vzhladom na to, ako polozil otazku to vyzera, ze vidi veci dost ciernobielo, resp. skôr cierno
tak asi odtial
ja som doteraz nemala tolko penazí aby som mohla cestovať.
od rodičov som nechcela peniaze,takže som začala pracovať..už nebývam u rodičov a začala som cestovať. Tento rok som bola v Benátkach, v Paríži a na festivale tiež. Už plánujem na budúci rok Ja vôbec nemám rada nákupné centrá a nakupovanie.
Ak pozeráš po babách v nákupnom centre, tak už máš o nich jasnu predstavu asi čo je ich prioritou. ten tvoj druhý typ by si mal hľadať v knižnici
@38 jj baby čo chodia nakupovať nechodia do knižnice. nikdy. lebo žiadna z nich nečíta. a ich prioritami sú len nákupy malovátka a kávičky, to vie predsa každý povedať už len z pohľadu na také dievča.
@slvsb na to tvrdenie v druhom odstavci by som si dal pozor:
1. v nakupnych centrach su aj ludia co chodia nakupovat raz za cas, len vzdy iny (ved oblecenie, elektroniku treba a v tom centre to mas na jednom mieste) a tvoria vacsinu, "pravidelne fifleny" su len mala mensina a tie iste vzdy
2. dnes ludia chodia malo do kniznice, to je fakt, a tie zeny co rady cestuju asi stretnes skor na cestach ako v kniznici, nie? (alebo v praci, aby si zarobili na to cestovanie, )
Väčšina mojich úspor je určená na cestovanie,lístky na festivaly alebo knížky....Oveľa radšej utrácam na zážitky ako na handry,ale aj tie musím kupovať,inak by som chodila asi obalená v rákosí Nákupné centrá ma desia,idem tam len keď niečo nutne potrebujem a nedá sa to zohnať nikde inde...Nie je na tom nič zvláštne,poznám veľa takých dievčat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale ja som skôr na turistiku, výlety a tak
to si akoze seriozne myslis, ze vsetky baby sa len motaju po nakupnych centrach a nakupuju handry vo vypredajoch?
ale to nepíšem preto, že by si ma chcel stretnúť, to píšem len preto, aby si vedel, že také sú.
to znie, akoby rozlisoval len tie, ktore robia jedno, alebo druhe
kedze sa pyta, ci exsituju aj take, ktore ich teda utratia za cestovanie, zrejme ziadne nepozna, takze vzhladom na to, ako polozil otazku to vyzera, ze vidi veci dost ciernobielo, resp. skôr cierno
tak asi odtial
Ja v tom nevidím nič čiernobiele... A keď sa hráme na farby... Tak to skôr vidím ako keby hľadal špecifickú farbu...
A btw to, že veľa žien rado nakupuje nie je urážka ale fakt...
od rodičov som nechcela peniaze,takže som začala pracovať..už nebývam u rodičov a začala som cestovať. Tento rok som bola v Benátkach, v Paríži a na festivale tiež. Už plánujem na budúci rok Ja vôbec nemám rada nákupné centrá a nakupovanie.
Ak pozeráš po babách v nákupnom centre, tak už máš o nich jasnu predstavu asi čo je ich prioritou. ten tvoj druhý typ by si mal hľadať v knižnici
1. v nakupnych centrach su aj ludia co chodia nakupovat raz za cas, len vzdy iny (ved oblecenie, elektroniku treba a v tom centre to mas na jednom mieste) a tvoria vacsinu, "pravidelne fifleny" su len mala mensina a tie iste vzdy
2. dnes ludia chodia malo do kniznice, to je fakt, a tie zeny co rady cestuju asi stretnes skor na cestach ako v kniznici, nie? (alebo v praci, aby si zarobili na to cestovanie, )
Dvojnásobná zátaž na penaženku ale fras do toho