a ked sa pýtam na názor ludí tak asi preto, že na nete máš len zadané cca do kedy ti ten pas doručia. a realita môže byť aj troška iná. tak ked nemáš normálnu odpoved dovi dopo dakujem
@betulka - DO kedy znamená maximálnu hranicu (a nie je to žiadne cca), čiže keď si tam po danom termíne zájdeš, tak už ho musia mať. ak to tak veľmi ponáhľalo, tak si si ho mala dať spraviť zrýchlene, alebo si sa mala spýtať priamo keď si tam bola, pretože už vtedy si pravdepodobne vedela že ho budeš potrebovať, a koho iného je najlepšie sa spýtať než toho kto danú vec robí?
@betulka - tak sa ich spýtam kde nájdem niekoho kto mi bude vedieť dať užitočnú odpoveď. anyways, sme si kvit, zareagovala si prehnane a vzápätí som prehnane zareagoval ja
@betulka nie je zac, mimochodom tie smsky su dost nepresne radsej tam zavolaj asi tak cca okolo tych dvoch tyzdnou ak ti este teda nedojde lebo oni su strasne neschopni a niekedy to uz je davno urobene len oni sa k tej smske nedostanu tak skoro. :/ uz mam s tym skusenost C:
fíha. zaujímavé,.. tak s tým skúsim teda niečo vymylsieť ešte.
ja som ináč našla na www.minv.sk nejakú sekciu, že v akom stave je spracovanie dokladu.. a som tam hodila číslo ktoré mám na tom papieri od nich a napísalo mi tam, že žiadosť je :prijatá. lenže tomu tiež moc nehcápem či je už prijatá akože na mieste kde si ho mám vyzdvihnut alebo ho majú oni zaevidovaný ten doklad a budú ho len robiť. asi sa tam pojdem zajtra spýtať..
@betulka ja som si ho dával spraviť do tých 30 dní, no potom som zistil ze ho potrebujem do týždňa, tak som sa bol spýtať či by som si mohol priplatiť expresne do dvoch dní taká zlá teta mi povedala, že si musím dať zasa novú žiadosť potom som sa opýtal druhej tety, zistil som, že je to akási známa známej a mal som pas hneď na druhý deň
Takže nezúfaj možno keď tam prídeš a natrafíš na milých ľudí, pekne poprosíš alebo sa usmeješ tak ho budeš mať hneď držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
celkom by ma potešilo keby mal s tým niekto skúsenosť :/
celkom by ma potešilo keby mal s tým niekto skúsenosť
» lmgtfy.com/?q=poplatok+za+...
keď potrebujem súrne vedieť faktickú informáciu, nájdem si ju na googli. keď ma zaujíma názor, ľudí, spýtam sa. logika, anyone?
( @betulka - » www.minv.sk/?spravne-poplat... )
a ked sa pýtam na názor ludí tak asi preto, že na nete máš len zadané cca do kedy ti ten pas doručia. a realita môže byť aj troška iná. tak ked nemáš normálnu odpoved dovi dopo dakujem
vážne? to by bolo úplne super. škoda len že tu budú mať teraz aj dovolenku asi kvôli sviatkom. no čo už. každopádne dakujem pekne
škoda že tie tety ktoré ťa tam odfotia a ktorým zaplatíš vedia o tom veľké hovno a povedia, že ti príde SMSka a potom uvidíš
dá dá, 100 éčok a už je asi aj neskoro to teraz priplácať
dlhšie? ej bisťu,. no hádam nie:/
dakujem ináč
fíha. zaujímavé,.. tak s tým skúsim teda niečo vymylsieť ešte.
ja som ináč našla na www.minv.sk nejakú sekciu, že v akom stave je spracovanie dokladu.. a som tam hodila číslo ktoré mám na tom papieri od nich a napísalo mi tam, že žiadosť je :prijatá. lenže tomu tiež moc nehcápem či je už prijatá akože na mieste kde si ho mám vyzdvihnut alebo ho majú oni zaevidovaný ten doklad a budú ho len robiť. asi sa tam pojdem zajtra spýtať..
Takže nezúfaj možno keď tam prídeš a natrafíš na milých ľudí, pekne poprosíš alebo sa usmeješ tak ho budeš mať hneď držím palce