napr ked idem 5 minut v zatackach a sedim vporedu s pasom hned mi je zle..a rpeto nenavidim sedet vpredu ale v zadu..tam take pohodlie..a zas ked idem po dialnici tak nic ale zas to je take dlhe a nudne a najradsej idem v noci autom:d sak pojdeme do chorvatska autom v noci za dva tyzdne
My sme auto dlho nemali tak som si cestu autom nemohla užívať a chodili sme len nepohodlnými autobusmi . A teraz , keď máme auto tak cestu autom milujem ... A práve teraz som bola s kamarátom sa povoziť , ale ten brutálne rýchlo jazdí takže som brzdila aj nohami a vtedy si jazdu bohvieko neužijem ... Ale keď viem , že môžem človeku dôverovať rada si posedím aj vpredu .
ano, ale nie ked je priserne horuco (vtedy mi pride zle a iba klima to moze napravit, ale po nejakom caze ma z nej bolia oci, cize je to vsetko strata casu a tiez nie ked je velka zima, alebo dazd alebo podobne lebo potom mi je zase zle z toho tepleho vzduchu .. najlepsie ked je to take mierne a klima tak mierne pustena.. potom je to dokonale a vtedy jazdu autom milujem a samozrejme iba vtedy ked som vpredu, lebo vzadu nemam pod dohladom hudbu a kazdy to neviem z akeho dovodu dava tichsie
v aute autobuse ked som uz fest dlho tak mi je uz dlho z toho sedenia ale vlakom sa este da ale aj tam ked uz dlho uz sa tam nudiim ale tak poviem najepsie cestovanie je pesi alebo na bicykli ale samozrejme nepojdem pesi alebo na bicykli do bratislavy alebo naprikald do berlina ...to nie je to daleko to by som isiel na bicykli do berlina celych 24 hodin a mozno aj dlhsie ...ale inak na bicykli je to najlepsie...a hlavne dole kopcom:
tuto otazku som ponal ze mam radsej auto nez mhd nakolko v autobuse moze nastupit divny clovek(bezdomovec)a to tiez nieje trikrat fajn....a inak ak by som mal cestovat sad alebo vlakom je mi to jedno.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov