vlakom nechodím ale išli sme pred pol rokom do Bratislavy celá trieda, odtiaľ to to je tuším 6 hodín, cestovali sme jednu cestu v noci, tak si to predstav. 6 báb v jednom kupé, každý robil somariny, no nakoniec všetci okrem mňa a kamošky zaspali Mala som v batohu síce dve knihy, ale prečítala som možno ani nie 50 stránok, akosi sa mi nechcelo. Ale mala som mp4, tú si teda vezmi, ak ideš cestovať, alebo aspoň mobil a slúchadlá. A pozeraj von oknom na ubiehajúcu krajinu Musím povedať, že tá cesta sa mi páčila, možno to bolo tým, že takto daleko som cestovala len druhýkrát
čítam, čumím z okna, učím sa / tvárim sa že sa učím, kecám so známymi (a občas aj neznámymi) spolucestujúcumi, počúvam cudzie rozhovory - zvykol som počúvať hudbu, čo sa ale stalo obtiažnym, odkedy sa mi pokazil mp3player, a bývavalo aj chlastanie
nic len pocuvam hudbu..a vacsinou ked cestujem velmi dlho tak si poviem ze sak len zavriem oci a zobudim si akurat ked vlak odchadza zo stanice kde chcem vystupit..
najradšej počúvam staré babky o čom sa zhovárajú, napr. sa dozviete kedy sadili zemiaky, potom naj** spať vo vlaku, brazílsky karneval na hajzloch, čítanie novín, čumenie po babách atď
@goldenr viem si predstaviť no ja cestujem sama, a necelú hodinu...ale keď cestujem s niekym rýchlejšie čas ubehne...ale teraz pôjdeme na výlet cca 5hod.autobusom, tak som zvedavá
@grietusha keď cestuješ pravidelne necelú hodinu cez tú istú trasu, tak dlho ťa to okolie nebaví pozorovať...
@elemia jj, najrýchlejšie, keď čítaš, alebo aj na nete rýchlo čas ubehne...
Nooo ja ti možem dať celkom dosť rád keˇže denne cestujem hodinu do a hodinu zo školy vlakom a cca raz za 2-3 tyždne dokopy zhruba 4hodiny za frajerom....
čiže na ceste do školy... kecam so spolužiačkami, učím sa, čumím bezmyšlienkovite von oknom so sluchátkami v ušiach, jem, plánujem si presny postup nejakej akcie alebo proste ked niekam idem, premyslam ako nieoc urobim co si zbalim...
Ked idem ku chalanovi, take tie bezne veci... citam knihu, lustim malovanu krizovku, napr si triedim sms, hram sa na mobile, volam s kamaratkou, cumim von oknom (pri menej poznanej krajine je ot jednoduchsie) premyslam nad tym, co bude najblizsich par dni/hodin, obcas sa ucim.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a keď nespím, tak uvažujem nad kravinami
plus si čítam alebo počúvam hudbu.
ale to sledovanie okolia vyhráva.
+ učím sa alebo si čítam nejakú knihu
@grietusha keď cestuješ pravidelne necelú hodinu cez tú istú trasu, tak dlho ťa to okolie nebaví pozorovať...
@elemia jj, najrýchlejšie, keď čítaš, alebo aj na nete rýchlo čas ubehne...
čiže na ceste do školy... kecam so spolužiačkami, učím sa, čumím bezmyšlienkovite von oknom so sluchátkami v ušiach, jem, plánujem si presny postup nejakej akcie alebo proste ked niekam idem, premyslam ako nieoc urobim co si zbalim...
Ked idem ku chalanovi, take tie bezne veci... citam knihu, lustim malovanu krizovku, napr si triedim sms, hram sa na mobile, volam s kamaratkou, cumim von oknom (pri menej poznanej krajine je ot jednoduchsie) premyslam nad tym, co bude najblizsich par dni/hodin, obcas sa ucim.....
Tak!
a občas aj čítam...