Tak cez prázdniny som býval noc čo noc do štvrtej rána na PC či som chcel, alebo nie, proste neviem prečo, ale v noci sa to na nete vždy rozbehne a potom sa neviem odlepiť.
A potom boli dni keď som bol niekde mimo domova a to som bol celú noc hore a šiel spať na obed...
@cherrylka08 filmy, hry... a internet, pri tom som dokázal vydžať celú noc, aj keď neviem čo som tam tak dlho mohol robiť ani žiadne energy drinky ani kávu som do seba nelial
@cherrylka08 neviem či poznáš WoW, ale pri tom ubehne 5 hodín za chvílu dobre viem o čom hovorím chat ani nie, o tom čase bolo ťažké nájsť niekoho kto sedí za pc a je pri vedomí
no ak idem cez prazdniny alebo cez vikend von tak idem spat az rano okolo siestej, lebo som vzdy hore kym kamaratom nejde prvy ranny autobus alebo kym nejde mne ak som ja u niekoho ineho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A potom boli dni keď som bol niekde mimo domova a to som bol celú noc hore a šiel spať na obed...
Cez prázdniny som dosť málo naspal.