Ahojte. Je leto a chcel by som trošku so svojimi vlasmi experimentovať. Mám hnedé vlasy, no chcel by som si menšiu ofinu, ktorú mám zafarbiť na blond. Nie celú hlavu. Nižšie je odkaz, ako by som si si to predstavoval. » imgbox.com/g/wt5yqUNqUT...
Moja otázka znie, že prídem ku kaderníčke a ako to mám vlastne povedať? Pretože nechcem mať túto blond farbu samozrejme natrvalo. + koľko by som za to asi platil a ako by to urobila vlastne? ďakujem .
No takuto blond faebu docielis na tmavych vlasoch iba peroxidom takze to budes mat na trvalo. Cena zavisi od salonu a najlepsi sposob, ako jej to vysvetlit je ukazat jej obrazok.
nechapem ludi, čo si daju inej farby iba ofinu ale ok odpoviem ti
donesieš jej obrázok a povieš normálne to, čo nám, že chceš takto farbu (ono aj tak ti farba vydrží tak 2/3 mesiace) ale môžeš povedať, že chceš iba šampon atd, ale aj tak ti bude musieť tvoje zosvetliť, kedže máš hnedé
neviem koľko budeš platiť, chlapci majú iné cenníky ako ja prepáč :/
a ako by to urobila už som ti povedala tvoje zosvetlí a potom bud necháš zosvetlené (čo asi nie lebo to bude farba jak slama) a na to potom dá farbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale inak je to hrozne.
donesieš jej obrázok a povieš normálne to, čo nám, že chceš takto farbu (ono aj tak ti farba vydrží tak 2/3 mesiace) ale môžeš povedať, že chceš iba šampon atd, ale aj tak ti bude musieť tvoje zosvetliť, kedže máš hnedé
neviem koľko budeš platiť, chlapci majú iné cenníky ako ja prepáč :/
a ako by to urobila už som ti povedala tvoje zosvetlí a potom bud necháš zosvetlené (čo asi nie lebo to bude farba jak slama) a na to potom dá farbu
take veci sa birdzu nepytaj ak nie si troll...