A inac by ma zujimalo, ako sa kukat chalanovi priamo do ksichtu, a on ty pritom stale vidi na zadok. Co mas tvar na tej strane kde zadok ? Ale bo vies vytocit krk o 180 stupnov ?
nie ja som bola otocena k oknu a tam som ho uvidela...a on bol tak sikmo ze ked som naklonila hlavu som mu kukala do tvare..a hej asi si to namyslam..nevjem...
mna zas mrte nasere ze zdy ked idem okolo nejakej pipky alebo nejakych mladych ludi ze zdy sa na mna kuknu a zacnu sa smiat..wtedy im mam chut prijebat
a mozno a mozno a mozno bol len zmysleny a npozeral sa po nej. a mozno sa pozeral nie po riti ale po opasku alebo po prackach alebo po latke ... ktorus i mala pouzitu
akoze toto rofl heh tak ked ti to tak vadilo mala si otvorit usta a povedat mu nieco nie? ked nam nieco vadi tak sa ozveme ci radsej budeme jak slepice a budeme cusat aby nahodou ostatni nepozerali ze?
preboha... no tak preco asi tak cumel ? . asi mal na co cumiet.. a ak ti to vadilo tak si sa mala otocit alebo mu to povedat... snad sa nenechas ocumovat len preto ze tam bol s kamaratmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
moznost 2. Sadnut si
moznost 3. vystupit
moznost 4. skludnit ho
Je len taka otazka, to si mala zrkadlo alebo bol nejaky odraz podla coho si to vedela. Lebo ja napr. fakt nevidim kto mi cumi na chrbat...
keď si to predstavím tak ma ide šľahnúť vyzeral aspoň dobre ten chalan?
omg
niekto sa ti pozre na rit a uz z toho robis kovbojky
A to je taky problem? ako keby si si uz nezvykla
22.to vies vtedy sa treba zasmiat spat
no ehm. tak si ho mala zbalit napriklad si mu mala ritou narazit "nechtiac" do hlavy