neviem no mam priatela sme spolu len 2 mesiace hej no viem neni to dlho ale tak mali sme taku mensiu krizu nevideli sme sa 7 dni a ked sme sa stratli tak ma vyobimal vyboskavala sme sa porozpravali a on sa mi ospravedlnoval so slzami v ociach povedal ze
jeej, dlho som nevidela chalana plakať. podľa mňa je... no,povedzme fajn, keď sa chalani za každú cenu nehrajú na tvrďasov a vedia vyroniť nejakú tú slzičku, hoci keby mal revať pri každom poryve vetra tak to tiež nie je dobré
Chcelo by to trošku viac sebavedomia z tvojej strany, keď je s tebou, tak asi chce teba a žiadnu inú lepšiu. A to či ta chce len do postele alebo nie, uvidíš, ako moc bude na teba naliehať a správať sa k tebe.
Inak súhlasím s tým, že sú aj chalani čo plač predstierajú, ti najvacsi hajzli spravia cokolvek, len aby ti zahrali na city.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
my, len tak bez priciny neplaceme
Ale je pravda aj chalani si obcas poplaču tak preco sa tomu brániť??? hlavne vo vztahoch!
Moze plakat,ale zas aby nebol precitlively. Potrebujes predsa istotu a oporu,ked bude tebe tazko a nie usmrkanu padavku.
Či je precitlivelý? Tak to neviem.
Aby ta to o chvilu neprestalo bavit a necitila sa obmedzovana...
kolko aj som uš kvoli hokam plakal XD ale tak v ustrani doma ked som sa vnoci zobudil a nejako .... sa to
a nechodis ty so mnou D
ale k veci.. plac sa u chalanov predstierat da.. avsak bud je neskutocny hajzel, alebo ta ma fakt tak velmi rad
osobne sa priklanam k moznosti ze ta ma tak rad
ale ako tu uz niekto spominal.. pozor aby sati nezunoval, lebo to by ho potom mohlo znicit
Ale kým ti nezačne plakať ako Fizzy zo Slovensko má talent, tak sa nemáš čoho báť
Inak súhlasím s tým, že sú aj chalani čo plač predstierajú, ti najvacsi hajzli spravia cokolvek, len aby ti zahrali na city.