stalo sa vam ze vas priatel,kamarat proste chalan plakal???spomeniete si koli comu???ste si vsimli ze chalani uz zistili ze plac nanas dievcata zabera tak ho zneuzivaju??? ale ked ste si na 100% iste tak koli comu plakali?? co ja poznam tak moj chlapec
mno ... moj bývalý plakal ked sme sa rozišli aj ked som šla domof ... este moj druhy byvaly plakal ked sme sa rozisli :/ ... ach jaj ja neplačem v laske.Podla mna je to trapne ale tak ti chlapci su citlivi tak dokazu plakat teda aspon myslim...
Nemyslia si to,aspoň nie ty normálny,keď máš chuť plakať tak plač.To skôr baby to zneužívajú dakedy Ja samozrejme nie,ale poznám také A chalan keď plače tka by som mu zniesla aj modré z neba,pre mňa je to vec čo sa často nevidí a tak to už musí byť ozaj zle keď mu zrazu slzička vyhŕkne A dôvod to si nechám pre seba.
nie,toto sa mi zatial nestalo iba v skole ak sa biju(u nas je kruta bitka ako hadzanie po sebe lavice a tak)moji spoluziaci sa nechcu rozplakat ale moja kamoska vyzera asi na 6 ma 12ona PLACE STALE :ZE SI NESTIHLA OPISAT DOMACU ZE NESTUHLA PISOMKU ZE SI ZABUDLA DESIATU vzdy ju strasime ze ak bude vela plakat vsetka voda jej vitece a bude ako handra
Súhlasím s majlom.... Nikuška ty poznáš všetkých chalanov, keď môžeš tvrdiť, že sme necitlivý? Akože toto je fakt naivný postoj, mohla by si ho zmeniť...
@12si to zle pochopil alebo aj zle vysvetlila proste mne to lichoti a ja si takcych chalanov vazim ves! len ty ostatny chalani odcudzuju tych ktory placu!
plakal som ked som prepadol na strednej v 1.rocniku som sa hanbil jak pes
ale to som sa radsej rozreval lebo by som uz nekomu najebal a bol som v skole cize by to schytal ucitel tak som sa radsi rozreval
Možno som to ja zle pochopil, to je jedno. Tak sa na tých ostatných chalanov s kameným srdcom a s pilinami v hlave vykašli a všímaj si tých, čo sa nehrajú na divadielko.
co sa clovek nedozvie..
inak @aldaron2 neviem ci si cital vsetky komenty @nikuska62 lebo sa mi zda, akoby nie
a co sa mna a placu tyka.. mam slzne zlazy ci jak sa to vola. a obcas ich precistujem i ja..
avsak kym je to od dojatia a stastia.. najcastejsie smiechu je to v pohode..
ak je to vsak nieco ine.. tak to nerad.. hoc stava sa
podla mna je to uplne normalne.. ze aj chalani placu ... ved preco by nemalo byt?? ako by sme dostali pocit von zo seba?? ja si tez niekedy zarevem.. ked uz dlho nerevem tak su moje oci citlivejsie na chlad vietor a tlak... tak niekedy si vyprazdnim oci no
joj videla... mojoho malieho brata... a kolkokrat, ojojooj a to ja tiez hocikedy revem na Vianoce, ze je salat nepodareny, alebo ze mi mama pokazila kalkulacku uplne odveci
@sharlyn pis si co chce.... ale nechapem na co si to napisala do tera..... to ja ti mam tez vymenovat vsetkych chlapov ktorych som videl chlapat.... nechapem ta.... @rebell ty si tez """"""""""rebell"""""""""""" takychto rebelov milujem.. tak neplac v zivote... co ti mam na to povedat a potom budes """"""""spravny""""""" chlap alebo spravny magor
Nhom tak predo mnou uz plakali 2chalani.... jeden moj kamos ked sa rozisiel s frajerkou teda ked vlastne ona nechala jeho.. bol s toho fakt dost zdeptany.. ona sama sa priznala ze ho mala len na SEX... a ked sa rozili nemala nikoho tak zas pribehla za nim... ale potom casom zas sa rozisli a on zas bol dost nadne... potom druhy chalan co plakal tak to bol moj frajer..plakal kvoli mne... lebo necakal ze ja mu dokazem pvoedat ze je koniec... a tak sme sa dohodli ze budeme kamosi.a vtedy mi povedal naozaj uprimne ze ma lubi. dnes je to tak ze sme kamosi ale chovame sa ako keby sme spolu chodili.. divne.. ale niekedy, vidite ze aj chalani maju city.....
@jaromir988 pretože to je k téme, preto :p nekázala som ti čítať to a týmto to pre mňa končí, keď chceš, choď si vyrývať, ale istotne nie do mňa, zbohom
Slzy by sa nemali zneuzivat. Plac urcite nieje trapny. Ak ma niekto silnejsie sebaovladanie, dokaze plac potlacit a navonok to na nom nieje vidno, avsak to neznamena ze mu nieje do placu.
No stalo sa mi to v dosť nepríjemnej súvislosti no ale nebola som pri tom..ale..my sme spolu chodili pol roka, potom sme sa rozišli, on niekoho mal, ja som niekoho mala, no a potom sme sa zase dali dokopy .. a raz som mu našla v mobile sms pre jeho byvalu: SI JEDINE DIEVCA V MOJOM ZIVOTE PRE KTORE SOM PLAKAL ... bolo mi z toho strasne na nic ked ja wem kolko som kwoli nemu preplakala... .. nestal za to?
Akože.. chalan a plakanie...??? Prečo nie, šak sme ľudia... Nech plače kto chce, a kto nechce, nemusí... Ja plačem, a nerobí mi to problém... Aj depky mávam... proste... Prečo by mal byť po emotívnej stránke medzi mužom a ženou nejaký mega-priepastný rozdiel...??? Možno len vo veciach, kvôli ktorým pociťujú tie isté emócie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
v každom prípade pokiaľ to chalan nehrá a je to plač úprimný, prečo by sa nemal vyplakať? aj on je len človek, nie stroj
ale to som sa radsej rozreval lebo by som uz nekomu najebal a bol som v skole cize by to schytal ucitel tak som sa radsi rozreval
inak @aldaron2 neviem ci si cital vsetky komenty @nikuska62 lebo sa mi zda, akoby nie
a co sa mna a placu tyka.. mam slzne zlazy ci jak sa to vola. a obcas ich precistujem i ja..
avsak kym je to od dojatia a stastia.. najcastejsie smiechu je to v pohode..
ak je to vsak nieco ine.. tak to nerad.. hoc stava sa