To každý tento sviatok už berie len ako nutnosť kúpiť darček ?? ešte ani január neskončil a všade už len reklamy na valentína ... fuj ide to dole vodou .. !
Podla mna je to zas osobna vec. Pre mna je Valentin den ako kazdy iny, ale tak ked tak velmi tak by ma potesilo keby mi dala priatelka pusu to asi staci to co vlastne potesi kazdy den
co sa chalanom paci? sak preboha kazdy je individualna osobnost nemozes to tak brat ved ty ho najlepsie poznas a ked ta nic nenapadne tak mu kup proste daco male pekne... mna by napriklad potesilo dake tricko alebo tak, alebo nieco ine... teraz na vianoce som dostal tak mrte drahu vonavku napriklad ale ide o to ze sa mu bude pacit hocico lebo to bude od teba...
@kikusiceq niečo drobné mu kúp, žiadne drahé veci(neni to výročie). Ideálne by bolo podľa mňa ak tak skôr nejaké menej materiálne niečo. Choďte na obed alebo na výlet. Alebo vymysli niečo osobné. Ak tak
nazdával som sa, že aspoň valentín je jediný sviatok počas ktorého sú zamilované páry úprimne spolu bez všetkého...nuž ale zjavne som sa aj v tomto mýlil...
@mizoyka ja ju neprehliadam ale keď už si povedala že Valentín je komerčný tak tak isto sú komerčné aj Vianoce.. mesiac pred Vianocami na teba vyskakujú všelijaké vianočné zľavy
@Sasi2680 v tejto veci ako zľavy a pod.máš pravdu Lenže čo je komerčné na tom,že je rodina pokope,aj keď je inak rozlietaná po celom slovensku,možno aj svete...
Za to Valentín je už sám o sebe blbosť,keďže láska sa nedokazuje len 1 deň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
btw mozes vyhrat iPod nano na » iblog.pedestrian.sk
@kikusiceq niečo drobné mu kúp, žiadne drahé veci(neni to výročie). Ideálne by bolo podľa mňa ak tak skôr nejaké menej materiálne niečo. Choďte na obed alebo na výlet. Alebo vymysli niečo osobné. Ak tak
a načo rozmšľať nad tým tak popredu? možno sa dovedy aj tri razy rozídete
Valentín je po prvé zbytočný a po druhé sme sa iba zopakovali...
Za to Valentín je už sám o sebe blbosť,keďže láska sa nedokazuje len 1 deň...