@kosmiklove asi si este nebol nikdy zalubeny Chlap (nemyslim tym nedozreteho pubertaka) nepotrebujem najkrajsiu, ale krasnu taku aka sa mu paci.... Sa cudujem, ze si to este nepochopil. Mne je jedno ci by vyzerala takto, je nahodou sympaticka ma pekne oci a vlasy a vonkoncom neriesim taketo picoviny. Ci je chuda, ci plnostihla a pod. Skor ma zaujima aka bude zena, ci bude dobra, ma rada deti, vie s niekym zit a ci dokaze hospodarit a pod. bla bla bla
A uprimne? CHODTE S TYM NIEKAM. Stale to svojej opakujem a aj tak mi neveri. Nie je najkrajsia, je plnostihla zena s velkym nosom. Na co je je to pocuvat, ked si neveri sama? Naco? Co ja zmozem, ak sama vie ze DOKAZE byt mrtna jebacka a nic/malo pre to robi?
Som sympatak, ale nepotrebujem pocuvat od svojej, ze som najkrajsi. Viem ze je kopa muzov idolov. Ja si nepotrebujem dvihat svoje sebavedomie skrz priatelku.
Ako to beru ini neviem asi sa divia ked niekto niekomu povie ze je najkrajsi, vzdy sa najde krajsi clovek , ale pre mna ked to poviem je to tak , lebo to usudim ocami aj srdcom.
keby som bola chlapec, tiež považujem janet za najkrajšie dievča na svete pretože stačili 2 minúty, aby očarila tisícky ľudí svojou nekonečnou charizmou, a v neposledom rade aj svojím roztomilým vzhľadom
@hajzelodkosti mne to hovorit nemusis, ja to vsetko chapem a suhlasim s tebou ze dotycna na fotke je sympaticka...len som to proste musel napisat na zaklade tych dvoch prispevkov co sem dal
Veľa žien, je samo o sebe pekných. Ale jedna žena, ktorej hovorim že je pekna má ešte niečo krajšie, akoby ešte jedna dosť podstatná premenná a to, že je krásna aj ako človek, čiže zvnútra.
Preto už ostatne ženy, nenamalované a nie úplne vyobliekane do pekných vecí, nie su vobec pekne, ale tá jedna žena je stále krásna tak či onak.
Ked poviem zene (svojeje priatelke) ze je najkrajsia zena na svete tak to tak myslim...pretoze ju proste mam rad...lubim ju. Akceptujem ju celu aka je...kazdy chlpok a materske znamienko...kazdy jej nedostatok. Its called love bitches :
@nietimekki je krasna, ale najkrajsia urcite nie je. Odhliadnuc od toho, ze je pre mna najkrajsia moja priatelka, je kopu inych zien, ktore su imho podstatne krajsie (pre vacsinu) po kazdej stranke.
podla mna to povie iba taký čo nepozná televizor, internet, a prišiel z Madagaskaru...alebo druhá alternatíva, musí byť taký zamilovaný že už nevníma žiadne iné ženy. ale povedzme si uprimne to je iba vo filmoch
takže...ked ho už dlhšie poznáš a vieš, že ťa fakt ľúbi tak to povedal preto, lebo to tak skutočne myslel. Preňho si teraz najkrajšia baba vo vesmíre a ešte dalej, lebo s tebou sa cíti ako v nebi . Ale ked to je nejaký típek, s ktorým si píšeš mesiac, tak 1. Buď je očarený (teda su popletene jeho zmysly, tým pádom hovorí viac než by chcel, pretože ma vela endorfímu v krvi ) 2. Chce si ťa namotať a dáva ti také komplimenty
.ludia v dnesnej dobe vecinou hovoria len o vonkajsej krase ale perco niekdo nepovie niekomu mas krasnu dusu..alebo si krasna z vnutra,,....je to presne to iste ako chvalit len obal cokolady bez dorazunato aka cokolada je vovnutry.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Mám najkrajšie dievča na svete
????
ak má to dievča krásnu postavu...a je skutočne pekná v tvári ale otvorí ústa a samý hnus.....
A áno, teraz to myslím všetko vážne.
Skuste byt krajsie ako toto a potom to budem mysliet vazne...
Lubim ju BTW a je to uzasna zena
Nemali by to robiť. Jo, a never im. (ach)
takže, gratulujem @nietimekki , máš super vkus!
Veľa žien, je samo o sebe pekných. Ale jedna žena, ktorej hovorim že je pekna má ešte niečo krajšie, akoby ešte jedna dosť podstatná premenná a to, že je krásna aj ako človek, čiže zvnútra.
Preto už ostatne ženy, nenamalované a nie úplne vyobliekane do pekných vecí, nie su vobec pekne, ale tá jedna žena je stále krásna tak či onak.
A mimochodom, toľko zaľúbených chlapov na takom malom priestore...
@lethian999damonae ak si myslím, že je krásny iba obal poviem "Si sexy" ....pod krásu ja počítam uplne všetko
ja sa ani zdaleka nepribližujem k slovu krása, takže by to pre mňa nič neznamenalo keby že mi to niekto povie, pretože mám oči a viem čo vidím
čiže nepotrebujem aby mi niekto hovoril čo som a čo nie som, ja to viem.