Keby si si prečítala tie trilióny obdobných ankiet, ktoré tu pravidelne spamujú fórum, zistila by si, že sa to takto generalizovať nedá, lebo nikto si dopredu nepovie, že moja baba musí byť tichá a hrať na lesný roh a chovať morské prasa a používať trojvrstvový toaletný papier a chodiť na párty atď
aj tak je jasne ze chalan si isto nevybere naku babu co s amu paci vlastnostami a na vonok vyzera jak matoha ..no a ja sa idem teraz postavit trpne mi noha
na vyzore fakt nezalezi no a proste by mi musela aj rozumiet alebo teda chapat moje spravanie povahu a tak , no a museli by sme proste mat aj neco spolocne nazory zaluby a tak.
z dôveryhodného zdroja viem o chlapíkovi, čo si napísal zoznam na 18 bodov, aká by mala byť - bolo tam výzor, povaha, záľuby - našiel si manželku, čo 16 spĺňa, a šťastne spolu žijú
chlapi su svine ja vam hned poviem ake musia byt pre nich idealne chuducke pekne to je asi najhlavnesie ukecane to co maju vo vnutri to ich nezaujma spametajte sa ked si budes chciet nieaku vziat tak pozeraj do vnutra.taka ti ostane .A KRASA POMYNIE A OSTANE VAM ZATRKPNUTA BABKA BUDETE PREZIVAT PEKLO PRI NEJ
Mne sa tiez podarilo vysnivat si partnerku podla mojích predstáv a dokonca mi ta moja vízia vyšla presne "na den". Kamoši/ky čo o tom vedeli tak necheli veriť. Jedine v čom som sa sekol bola farba vlasov. Keby to malo byť o kráse tak asi dokonca svojho života by som si nenašiel holku bo ích je veľa. A nájsť medzi nimi najkrajsiu? IMPOSSIBLE! Úprimná nič viac - nič menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A nič v zlom,ale nepáčilo sa mi to.
Vlastne nie. Má to byť @kachie
k tomu nikto . . .
z dôveryhodného zdroja viem o chlapíkovi, čo si napísal zoznam na 18 bodov, aká by mala byť - bolo tam výzor, povaha, záľuby - našiel si manželku, čo 16 spĺňa, a šťastne spolu žijú