podla mna su tu na vyber napicu moznosti...ja a aj vela dalsich sa licime viacerymi vecami nez len daky lesk,riasenka,ceruzka...ale v ziadnom pripade by som sa nemalovala podla toho, ako sa to paci chlapovi, najhlavnejsia je moja spokojnost
neviem ako sa to chalanom paci...ja si len zakryjem vyrazky korektorom alebo aknecolorom...na cely ksicht si make up nedavam...a ked sa mi chce a ked rano stihnem tak si dam aj spiralu..je jasne ze mam potom take krajsie a vyraznejsie oci..ale neznasam ked ma potom niekto riasy zlepene tou riasenkou...fuj :-!
ja som sa neska nemalovala vooobec!! normalne som to prezila D..a vraj tak vypadam lepsie..heh a ked sa malujem tak len ceruzka,spirala a lesk..make-up ani nemam doma..nepotrebujem nastasie.
No kks....ja ani nevime co je to nejaky make up a aky je rozdiel medzi pudrom a tymi hovadinami..spiralka a obcas ceruzka,podla mna,staci bohat ved vyrazky maju aj chalani
Zavisi od prilezitosti, niekedy je pekny jemny make up, inokedy su krasne vyrazne pery a oci...Vsetko je to aj individualne od pleti a celkovej crty tvare dotycnej osoby.
ja som hlasovala za nelíčiť sa, ale to kvôli tým geniálnym možnostiam
inak nech sa kľudne baby líčia, napr. do školy a do práce sa hodí jemne, keď chcú ísť na nejakú akciu v noci tak aj oči môžu byť výrazné. Ja sa nemaľujem lebo to nepotrebujem, zbytočne strácať čas a peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ty si fake moja mila viem podla fotky...
podla mna su tu na vyber napicu moznosti...ja a aj vela dalsich sa licime viacerymi vecami nez len daky lesk,riasenka,ceruzka...ale v ziadnom pripade by som sa nemalovala podla toho, ako sa to paci chlapovi, najhlavnejsia je moja spokojnost
>>>
VELMI, VEELLMMII JEMNE ;o) a s citom hlavne a castokrat vobec..
A take nieco,ano licte sa decentne?
Zavisi od prilezitosti, niekedy je pekny jemny make up, inokedy su krasne vyrazne pery a oci...Vsetko je to aj individualne od pleti a celkovej crty tvare dotycnej osoby.
inak nech sa kľudne baby líčia, napr. do školy a do práce sa hodí jemne, keď chcú ísť na nejakú akciu v noci tak aj oči môžu byť výrazné. Ja sa nemaľujem lebo to nepotrebujem, zbytočne strácať čas a peniaze